CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Tobrin, solutie oftalmica
Compozitie - Tobrin, solutie oftalmica
Solutie oftalmica sterila, 1 ml continand tobramicina 3 mg.

Actiune terapeutica - Tobrin, solutie oftalmica
Tobrin este o solutie oftalmica sterila, continand tobramicina, recomandata in infectiile oculare. Tobramicina este un antibiotic aminoglicozidic solubil in apa, cu spectru larg de actiune asupra diferitilor agenti patogeni grampozitivi si gramnegativi, fiind eficace fata de bacteriile obisnuite in infectiile oculare: Staphilococcus aureus, Stf. epidermidis, Ps. Aeruginosa, E. coli, Proteus.

Doze si mod de administrare - Tobrin, solutie oftalmica
La indicatia medicului. In infectiile usoare si medii: 1 - 2 picaturi in ochiul afectat, la fiecare 4 ore. In infectiile grave: 2 picaturi in ochiul afectat la fiecare ora pana la ameliorare, urmand o reducere treptata a dozei pana la vindecare.

Indicatii - Tobrin, solutie oftalmica
Tratamentul infectiilor oculare si anexelor ochiului cauzate de bacterii sensibile la tobramicina: blefarite, conjunctivite, keratite bacteriene, infectii postoperatorii. Tobrin este sigur si eficace si in tratamentul infectiilor oculare la copii.

Contraindicatii - Tobrin, solutie oftalmica
Tobrin este contraindicat la pacientii cu sensibilitate cunoscuta la oricare dintre componentii sai. Daca apare o reactie de sensibilizare la Tobrin, tratamentul va fi intrerupt imediat.

Masuri de precautie - Tobrin, solutie oftalmica
Ca si alte preparate antibiotice, o utilizare prelungita poate favoriza dezvoltarea unor microorganisme, inclusiv fungi. Daca apar suprainfectii trebuie initiata o terapie adecvata. Folosirea in perioada de sarcina: Tobrin va fi intrebuintat in timpul sarcinii numai daca este absolut necesar.

Solutie oftalmica sterila, 1 ml continand tobramicina 3 mg. Tobrin este o solutie oftalmica sterila, continand tobramicina, recomandata in infectiile oculare. Tobramicina este un antibiotic aminoglicozidic solubil in apa, cu spectru larg de actiune asupra diferitilor agenti patogeni grampozitivi si gramnegativi, fiind eficace fata de bacteriile obisnuite in infectiile oculare: Staphilococcus aureus, Stf. epidermidis, Ps. Aeruginosa, E. coli, Proteus. )))Doze si mod de administrare La indicatia medicului. In infectiile usoare si medii: 1 - 2 picaturi in ochiul afectat, la fiecare 4 ore. In infectiile grave: 2 picaturi in ochiul afectat la fiecare ora pana la ameliorare, urmand o reducere treptata a dozei pana la vindecare. Tratamentul infectiilor oculare si anexelor ochiului cauzate de bacterii sensibile la tobramicina: blefarite, conjunctivite, keratite bacteriene, infectii postoperatorii. Tobrin este sigur si eficace si in tratamentul infectiilor oculare la copii. )))Contraindicatii Tobrin este contraindicat la pacientii cu sensibilitate cunoscuta la oricare dintre componentii sai. Daca apare o reactie de sensibilizare la Tobrin, tratamentul va fi intrerupt imediat. )))Masuri de precautie Ca si alte preparate antibiotice, o utilizare prelungita poate favoriza dezvoltarea unor microorganisme, inclusiv fungi. Daca apar suprainfectii trebuie initiata o terapie adecvata. Folosirea in perioada de sarcina: Tobrin va fi intrebuintat in timpul sarcinii numai daca este absolut necesar.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente