CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Tinset, comprimate




Compozitie - Tinset, comprimate
Comprimate continand 30 mg oxatomide.

Actiune terapeutica - Tinset, comprimate
Antialergic cu doua moduri de actiune. Inhiba eliberarea mediatorilor chimici, ca histamina si serotonina, din mastocite si blocheaza efectul acestor mediatori (histamina, serotonina, SRS-A) asupra receptorilor specifici. Produsul este rapid absorbit din tractul gastro-intestinal, 91% din el circuland legat de proteinele plasmatice. Se excreta prin fecale si urina.

Indicatii - Tinset, comprimate
Curativ si preventiv in tratamentul afectiunilor alergice, in special rinite si conjunctivite alergice, urticarie, alergie alimentara, astm la copii.

Doze si mod de administrare - Tinset, comprimate
Adulti: 1 comprimat de 2 ori pe zi, doza care poate fi crescuta la 2 comprimate de 2 ori pe zi. Copii: intre 15 si 35 kg, 1/2 comprimat pe zi; cu greutate mai mare de 35 kg, 1 comprimat pe zi, de preferat seara. Oxatomida poate fi asociata cu alte antihistaminice sau antialergice.Atentie! Tinsetul in monoterapie nu poate constitui un tratament eficient in manifestarile alergice acute, ca socul anafilactic sau criza de astm bronsic. Ca si celelalte antihistaminice, oxatomida are efect depresiv central. Initial, automobilistii sau cei care sunt implicati in actiuni ce necesita un bun echilibru si exactitate a miscarilor trebuie sa-si verifice reactivitatea in cursul tratamentului, hotarandu-se ulterior dozajul si momentul administrarii. Se recomanda evitarea bauturilor alcoolice in cursul tratamentului.

Contraindicatii - Tinset, comprimate
Sarcina, femei care alapteaza (nu sunt facute studii suficiente), copii sub 2 ani.

Reactii adverse - Tinset, comprimate
Sedare, uneori uscarea gurii, cresterea apetitului. La nevoie doza poate fi redusa. Dozajele mai induc riscul unor efecte extrapiramidale, in special la copii.

Comprimate continand 30 mg oxatomide. Antialergic cu doua moduri de actiune. Inhiba eliberarea mediatorilor chimici, ca histamina si serotonina, din mastocite si blocheaza efectul acestor mediatori (histamina, serotonina, SRS-A) asupra receptorilor specifici. Produsul este rapid absorbit din tractul gastro-intestinal, 91% din el circuland legat de proteinele plasmatice. Se excreta prin fecale si urina. Curativ si preventiv in tratamentul afectiunilor alergice, in special rinite si conjunctivite alergice, urticarie, alergie alimentara, astm la copii. )))Doze si mod de administrare Adulti: 1 comprimat de 2 ori pe zi, doza care poate fi crescuta la 2 comprimate de 2 ori pe zi. Copii: intre 15 si 35 kg, 1/2 comprimat pe zi; cu greutate mai mare de 35 kg, 1 comprimat pe zi, de preferat seara. Oxatomida poate fi asociata cu alte antihistaminice sau antialergice.Atentie! Tinsetul in monoterapie nu poate constitui un tratament eficient in manifestarile alergice acute, ca socul anafilactic sau criza de astm bronsic. Ca si celelalte antihistaminice, oxatomida are efect depresiv central. Initial, automobilistii sau cei care sunt implicati in actiuni ce necesita un bun echilibru si exactitate a miscarilor trebuie sa-si verifice reactivitatea in cursul tratamentului, hotarandu-se ulterior dozajul si momentul administrarii. Se recomanda evitarea bauturilor alcoolice in cursul tratamentului. )))Contraindicatii Sarcina, femei care alapteaza (nu sunt facute studii suficiente), copii sub 2 ani. Sedare, uneori uscarea gurii, cresterea apetitului. La nevoie doza poate fi redusa. Dozajele mai induc riscul unor efecte extrapiramidale, in special la copii.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente