CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Thiopental, flac.inj.
Indicatii: - Thiopental, flac.inj.
Anestezie generala pentru interventii chirurgicale scurte sau manevre pentru diagnostic; preanestezie.

Contraindicatii: - Thiopental, flac.inj.
Hipersensibilizare la barbiturice, obstructie respiratorie, astm acut grav, socuri grave, porfirie; endoscopie perorala, pericardita constrictiva, boli cardiace si pulmonare, renale si hepatice grave, miastenie.

Precautii: - Thiopental, flac.inj.
in bolile cardiovasculare, insuficienta corticosuprarenala, hipertensiune intracraniana.

Reactii adverse: - Thiopental, flac.inj.
Tuse, stranut, laringospasm, bronhospasm. S-au constatat cazuri de hipersensibilitate, stari de voma postoperatorie, somnolenta, confuzie, amnezie si cefalee.

Compozitie: - Thiopental, flac.inj.
Fiecare flacon contine 500 mg sau 1 g thiopental de sodiu.

Actiune: - Thiopental, flac.inj.
Thiopental sodium este un barbituric cu actiune de scurta durata, pentru uz intravenos, pentru inductia anesteziei generale sau pentru producerea narcozei complete, cat si pentru hipnoza. Thiopental sodium are actiune analgezica si miorelaxanta slabe.

Administrare: - Thiopental, flac.inj.
Adulti: Doza uzuala de inducere a anesteziei este de 100 - 150 mg, injectate pe o perioada de 10 - 15 secunde. Daca pierderea constientei nu a aparut in 30 secunde - 1 minut, se poate administra o noua doza de 100 - 150 mg. Copii: 2 - 8 mg/kg corp.

:Anestezie generala pentru interventii chirurgicale scurte sau manevre pentru diagnostic; preanestezie.)))Contraindicatii:Hipersensibilizare la barbiturice, obstructie respiratorie, astm acut grav, socuri grave, porfirie; endoscopie perorala, pericardita constrictiva, boli cardiace si pulmonare, renale si hepatice grave, miastenie. )))Precautii:in bolile cardiovasculare, insuficienta corticosuprarenala, hipertensiune intracraniana. :Tuse, stranut, laringospasm, bronhospasm. S-au constatat cazuri de hipersensibilitate, stari de voma postoperatorie, somnolenta, confuzie, amnezie si cefalee. :Fiecare flacon contine 500 mg sau 1 g thiopental de sodiu. )))Actiune:Thiopental sodium este un barbituric cu actiune de scurta durata, pentru uz intravenos, pentru inductia anesteziei generale sau pentru producerea narcozei complete, cat si pentru hipnoza. Thiopental sodium are actiune analgezica si miorelaxanta slabe. )))Administrare:Adulti: Doza uzuala de inducere a anesteziei este de 100 - 150 mg, injectate pe o perioada de 10 - 15 secunde. Daca pierderea constientei nu a aparut in 30 secunde - 1 minut, se poate administra o noua doza de 100 - 150 mg. Copii: 2 - 8 mg/kg corp.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente