CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Thioctacid 200, comprimate filmate
Compozitie - Thioctacid 200, comprimate filmate
1 comprimat filmat contine acid lipoic 200 mg.

Doze si mod de administrare - Thioctacid 200, comprimate filmate
Daca nu se prescrie altfel, se administreaza zilnic 1 comprimat filmat, nemestecat, cu putin lichid. In cazul in care simptomatologia este severa, se recomanda initial o terapie parenterala.

Indicatii - Thioctacid 200, comprimate filmate
"1 comprimat filmat contine acid lipoic 200 mg.

Doze si mod de administrare - Thioctacid 200, comprimate filmate
Daca nu se prescrie altfel, se administreaza zilnic 1 comprimat filmat, nemestecat, cu putin lichid. In cazul in care simptomatologia este severa, se recomanda initial o terapie parenterala.

Indicatii - Thioctacid 200, comprimate filmate
Tulburari de sensibilitate in polineuropatia diabetica.

Contraindicatii - Thioctacid 200, comprimate filmate
Hipersensibilitate cunoscuta la acidul lipoic.

Masuri de precautie - Thioctacid 200, comprimate filmate
Sarcina si alaptare: din cercetarile efectuate cu privire la toxicitatea asupra aparatului reproducator nu a rezultat o actiune daunatoare asupra produsului de conceptie. Deoarece nu exista suficienta experienta asupra sigurantei utilizarii produsului in perioada de sarcina, acesta va fi administrat numai la indicatia stricta a medicului. Produsul nu se va administra in perioada de alaptare, deoarece nu sunt cunoscute date cu privire la trecerea acidului alfa lipoic in laptele matern. Recomandare: in timpul tratamentului este strict interzis consumul de alcool. Alcoolul si metabolitii sai reduc efectul terapeutic al Thioctacid.

Reactii adverse - Thioctacid 200, comprimate filmate
"In cazuri izolate s-au semnalat reactii alergice cutanate. Este posibila in cazuri rare o scadere a nivelului glicemiei ca urmare a stimularii penetrarii tisulare a glucozei.

1 comprimat filmat contine acid lipoic 200 mg. )))Doze si mod de administrare Daca nu se prescrie altfel, se administreaza zilnic 1 comprimat filmat, nemestecat, cu putin lichid. In cazul in care simptomatologia este severa, se recomanda initial o terapie parenterala. "1 comprimat filmat contine acid lipoic 200 mg. )))Doze si mod de administrare Daca nu se prescrie altfel, se administreaza zilnic 1 comprimat filmat, nemestecat, cu putin lichid. In cazul in care simptomatologia este severa, se recomanda initial o terapie parenterala. Tulburari de sensibilitate in polineuropatia diabetica. )))Contraindicatii Hipersensibilitate cunoscuta la acidul lipoic. )))Masuri de precautie Sarcina si alaptare: din cercetarile efectuate cu privire la toxicitatea asupra aparatului reproducator nu a rezultat o actiune daunatoare asupra produsului de conceptie. Deoarece nu exista suficienta experienta asupra sigurantei utilizarii produsului in perioada de sarcina, acesta va fi administrat numai la indicatia stricta a medicului. Produsul nu se va administra in perioada de alaptare, deoarece nu sunt cunoscute date cu privire la trecerea acidului alfa lipoic in laptele matern. Recomandare: in timpul tratamentului este strict interzis consumul de alcool. Alcoolul si metabolitii sai reduc efectul terapeutic al Thioctacid. "In cazuri izolate s-au semnalat reactii alergice cutanate. Este posibila in cazuri rare o scadere a nivelului glicemiei ca urmare a stimularii penetrarii tisulare a glucozei.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente