CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Telebrix 30 meglumine, solutie injectabila




Compozitie - Telebrix 30 meglumine, solutie injectabila
Flacon a 30 ml sau 100 ml solutie injectabila, continand ioxitalamat de meglumina 19,81 g, respectiv 66,03 g, cu iod 30%.

Actiune terapeutica - Telebrix 30 meglumine, solutie injectabila
Produs de contrast triiodat, hidrosolubil.

Indicatii - Telebrix 30 meglumine, solutie injectabila
Pentru arteriografie cerebrala, arteriografie selectiva, flebografie, urografie intravenoasa la copii.

Doze si mod de administrare - Telebrix 30 meglumine, solutie injectabila
Intravascular, conform recomandarii radiologului: dozele sunt in functie de tipul examenului; pentru explorarea angiografica, cel mult 4-5 ml/kg in injectii repetate, fara a depasi 100 ml pentru o injectie.

Reactii adverse - Telebrix 30 meglumine, solutie injectabila
Sunt posibile reactii de hipersensibilitate mergand pana la soc; uneori senzatie de cald, greata si voma.

Contraindicatii - Telebrix 30 meglumine, solutie injectabila
Hipertiroidie manifesta, insuficienta hepatica sau renala avansate, insuficienta cardiaca necompensata, mielom multiplu, intoleranta sau alergie la iod; prudenta in hipertiroidia latenta si la alergici; prudenta sau se evita in timpul sarcinii; este necesara corectarea dezechilibrelor electrolitice, iar la renali si in caz de mielom multiplu trebuie asigurata o hidratare buna.

Flacon a 30 ml sau 100 ml solutie injectabila, continand ioxitalamat de meglumina 19,81 g, respectiv 66,03 g, cu iod 30%. Produs de contrast triiodat, hidrosolubil. Pentru arteriografie cerebrala, arteriografie selectiva, flebografie, urografie intravenoasa la copii. )))Doze si mod de administrare Intravascular, conform recomandarii radiologului: dozele sunt in functie de tipul examenului; pentru explorarea angiografica, cel mult 4-5 ml/kg in injectii repetate, fara a depasi 100 ml pentru o injectie. Sunt posibile reactii de hipersensibilitate mergand pana la soc; uneori senzatie de cald, greata si voma. )))Contraindicatii Hipertiroidie manifesta, insuficienta hepatica sau renala avansate, insuficienta cardiaca necompensata, mielom multiplu, intoleranta sau alergie la iod; prudenta in hipertiroidia latenta si la alergici; prudenta sau se evita in timpul sarcinii; este necesara corectarea dezechilibrelor electrolitice, iar la renali si in caz de mielom multiplu trebuie asigurata o hidratare buna.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente