CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Taver, comprimate
Compozitie - Taver, comprimate
O tableta contine carbamazepina BP 200 mg.

Indicatii - Taver, comprimate
Taver este indicat in: nevralgia de trigemen, de natura idiopatica; nevralgia de trigemen datorata slcerozei multiple; nevralgia idiopatica glosofaringiana; diabetul insipid de origine centrala; polidipsia si poliuria de cauze neurohormonale. in plus este indicat in: epilepsia psihomotorie si in crizele epileptice temporare, marele rau epileptic; epilepsia jacksoniana; epilepsia mixta; epilepsia caracterizata numai prin modificari psihice, la fel de bine ca si in alte tulburari psihice asociate cu modificari nespecifice ale EEG.

Doze si mod de administrare - Taver, comprimate
Se incepe tratamentul cu doze individuale scazute si se cresc treptat dozele. Adulti: doza de intretinere este de 2 tablete, de 2-3 ori pe zi. Copii peste un an: 1/2-1 tableta pe zi; Intre 1-5 ani: 1 tableta o data sau de doua ori pe zi; Intre 5-10 ani: 1 tableta de 2-3 ori pe zi. In nevralgia de trigemen se incepe cu 1 - 2 tablete zilnice si se creste doza pana cand se obtine inlaturarea durerii.

Contraindicatii - Taver, comprimate
Nu se administreaza cu inhibitoare MAO! Nu se prescrie in primul trimestru al sarcinii. in timpul tratamentului trebuie sa se evite consumul de alcool.

O tableta contine carbamazepina BP 200 mg. Taver este indicat in: nevralgia de trigemen, de natura idiopatica; nevralgia de trigemen datorata slcerozei multiple; nevralgia idiopatica glosofaringiana; diabetul insipid de origine centrala; polidipsia si poliuria de cauze neurohormonale. in plus este indicat in: epilepsia psihomotorie si in crizele epileptice temporare, marele rau epileptic; epilepsia jacksoniana; epilepsia mixta; epilepsia caracterizata numai prin modificari psihice, la fel de bine ca si in alte tulburari psihice asociate cu modificari nespecifice ale EEG. )))Doze si mod de administrare Se incepe tratamentul cu doze individuale scazute si se cresc treptat dozele. Adulti: doza de intretinere este de 2 tablete, de 2-3 ori pe zi. Copii peste un an: 1/2-1 tableta pe zi; Intre 1-5 ani: 1 tableta o data sau de doua ori pe zi; Intre 5-10 ani: 1 tableta de 2-3 ori pe zi. In nevralgia de trigemen se incepe cu 1 - 2 tablete zilnice si se creste doza pana cand se obtine inlaturarea durerii. )))Contraindicatii Nu se administreaza cu inhibitoare MAO! Nu se prescrie in primul trimestru al sarcinii. in timpul tratamentului trebuie sa se evite consumul de alcool.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente