CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Tarosin, comprimate




Compozitie - Tarosin, comprimate
" Tarosin este un supliment alimentar. Un comprimat de Tarosin contine:"Substante vitaminice Cantitatile de substante nutritive/comprimat %DZR*/ comprimat Vitamina C (acid ascorbic) 50 mg 83% Vitamina P (flavone, flavonoizi) 20 mg 20% Excipienti: amidon de porumb, zahar, acid stearic, povidona K 30.

*DZR – Doza Zilnica Recomandata - Tarosin, comprimate


Indicatii - Tarosin, comprimate
Tarosin creste rezistenta vaselor de sange si ajuta la refacerea tesutului conjunctiv lezat. Este antioxidant, creste rezistenta la infectii si tonifica intregul organism.

Mod de administrare - Tarosin, comprimate
Se recomanda administrarea la adulti a 1 - 3 comprimate pe zi. A nu se depasi doza zilnica recomandata. Dozele pentru copii se vor recomanda de medicul de familie sau de medicul cu specialitatea pediatrie.

Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. - Tarosin, comprimate
A nu se lasa la indemana copiilor mici. A nu se va utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. A se pastra la temperaturi sub 25 °C, in ambalajul original.

Producator - Tarosin, comprimate
S.C. ZENTIVA S.A.

" Tarosin este un supliment alimentar. Un comprimat de Tarosin contine:"Substante vitaminice Cantitatile de substante nutritive/comprimat %DZR*/ comprimat Vitamina C (acid ascorbic) 50 mg 83% Vitamina P (flavone, flavonoizi) 20 mg 20% Excipienti: amidon de porumb, zahar, acid stearic, povidona K 30. ))) *DZR – Doza Zilnica Recomandata Tarosin creste rezistenta vaselor de sange si ajuta la refacerea tesutului conjunctiv lezat. Este antioxidant, creste rezistenta la infectii si tonifica intregul organism. )))Mod de administrare Se recomanda administrarea la adulti a 1 - 3 comprimate pe zi. A nu se depasi doza zilnica recomandata. Dozele pentru copii se vor recomanda de medicul de familie sau de medicul cu specialitatea pediatrie. ))) Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. A nu se lasa la indemana copiilor mici. A nu se va utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. A se pastra la temperaturi sub 25 °C, in ambalajul original. ))) Producator S.C. ZENTIVA S.A.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente