CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Tantum gel 5, gel




Compozitie - Tantum gel 5, gel
Benzidamine hidroclorid. Gel ce contine 5% Benzidamine hidroclorid. Tburi de 50 g gel.

Actiune terapeutica - Tantum gel 5, gel
Antiinflamator, antiseptic, analgezic local cu buna penetrare in tesuturile.

Indicatii - Tantum gel 5, gel
Insuficienta venoasa periferica si insuficienta venoasa cronica manifesta (edem, edem glezna, senzatia de greutate la nivelul gambei, crampe nocturne, dureri si parestezii datorate flebitei). Co-adjuvant in tratamentul flebitei superficiale si tromboflebitei, sechele post-scleroterapie sau safenectomie. Tulburari circulatorii la nivelul membrelor inferioare in timpul sarcini.

Doze si mod de administrare - Tantum gel 5, gel
Aplicati gelul de 2-3 ori pe zi la nivelul tegumentului regiunii afectate.

Contraindicatii - Tantum gel 5, gel
Hipersensibilitatea la produs.

Masuri de precautie - Tantum gel 5, gel
Se recomanda citirea cu atentie a produsului inainte de folosire. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului.

Reactii adverse - Tantum gel 5, gel
Nu s-au semnalat.

Benzidamine hidroclorid. Gel ce contine 5% Benzidamine hidroclorid. Tburi de 50 g gel. Antiinflamator, antiseptic, analgezic local cu buna penetrare in tesuturile. Insuficienta venoasa periferica si insuficienta venoasa cronica manifesta (edem, edem glezna, senzatia de greutate la nivelul gambei, crampe nocturne, dureri si parestezii datorate flebitei). Co-adjuvant in tratamentul flebitei superficiale si tromboflebitei, sechele post-scleroterapie sau safenectomie. Tulburari circulatorii la nivelul membrelor inferioare in timpul sarcini. )))Doze si mod de administrare Aplicati gelul de 2-3 ori pe zi la nivelul tegumentului regiunii afectate. )))Contraindicatii Hipersensibilitatea la produs. )))Masuri de precautie Se recomanda citirea cu atentie a produsului inainte de folosire. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului. Nu s-au semnalat.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente