CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Tadenan, capsule
Compozitie - Tadenan, capsule
Extract de Pygeum africanum (Prunus africana) 50 mg. Excipient q.s.p. una capsula de 320 mg. Conservant: E 202 (intre 0,2 si 0,3%). Agenti coloranti: E 141, E 171.

Indicatii - Tadenan, capsule
Acest medicament se recomanda in tratamentul unor forme de disurii (dificultatii de a urina) legate de hipertrofia prostatei.

Doze si mod de administrare - Tadenan, capsule
Ca regula generala, 1 capsula dimineata si seara, de preferinta inainte de mese. Tratamentul este de 6 saptamani si poate fi prelungit pana la 8 saptamani. Atentie ! in caz de indoiala cereti sfatul medicului sau farmacistului.

Masuri de precautie - Tadenan, capsule
Utilizarea acestui medicament nu se dispenseaza de supravegherea medicala uzuala a prostatei. Tadenan nu poate inlocui interventia chirurgicala daca aceasta este necesara. Nu lasati medicamentul la indemana copiilor.

Reactii adverse - Tadenan, capsule
Posibile tulburari digestive. Informati medicul dumneavoastra in cazul oricarui efect nedorit care nu este mentionat in prospect.

Extract de Pygeum africanum (Prunus africana) 50 mg. Excipient q.s.p. una capsula de 320 mg. Conservant: E 202 (intre 0,2 si 0,3%). Agenti coloranti: E 141, E 171. Acest medicament se recomanda in tratamentul unor forme de disurii (dificultatii de a urina) legate de hipertrofia prostatei. )))Doze si mod de administrare Ca regula generala, 1 capsula dimineata si seara, de preferinta inainte de mese. Tratamentul este de 6 saptamani si poate fi prelungit pana la 8 saptamani. Atentie ! in caz de indoiala cereti sfatul medicului sau farmacistului. )))Masuri de precautie Utilizarea acestui medicament nu se dispenseaza de supravegherea medicala uzuala a prostatei. Tadenan nu poate inlocui interventia chirurgicala daca aceasta este necesara. Nu lasati medicamentul la indemana copiilor. Posibile tulburari digestive. Informati medicul dumneavoastra in cazul oricarui efect nedorit care nu este mentionat in prospect.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente