CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Sulphanizolon, solutie oftalmica
Compozitie - Sulphanizolon, solutie oftalmica
Sulphacetanidum natrium 0,1 g; Prednisolonum aceticum 0,0025 g; Hydroxyaethylcelulosum 0,005 g; Aqua pro injectabil et stabilizator ad 1 ml.

Actiune terapeutica - Sulphanizolon, solutie oftalmica
Preparatul intruneste actiunile antiflogistice, antiexsudative si antialergice ale corticosteroizilor cu actiunea bactericida a sulfacetamidei. Este un medicament larg folosit in tratamentele clinice si ambulatorii. Nu irita si nu apar efecte sau complicatii in timpul folosirii preparatului.

Indicatii - Sulphanizolon, solutie oftalmica
Sulphanizolon - suspensie oftalmica cu mare eficacitate in tratamentul conjunctivitelor si blefaritelor, in special in cazurile de origine alergica, episclerite si sclerite, precum si in diferite forme de iridociclite. Poate fi administrat in cazuri de rani posttraumatice si dupa interventii chirurgicale ale polului ocular anterior.

Doze si mod de administrare - Sulphanizolon, solutie oftalmica
Daca medicul nu prescrie un alt mod, preparatul se administreaza cate 1-2 picaturi in sacul conjunctival de 3-4 ori pe zi.

Contraindicatii - Sulphanizolon, solutie oftalmica
Conjunctivite purulente acute, micoze oculare, boli virale acute. Hipersensibilitate la preparat.

Sulphacetanidum natrium 0,1 g; Prednisolonum aceticum 0,0025 g; Hydroxyaethylcelulosum 0,005 g; Aqua pro injectabil et stabilizator ad 1 ml. ))) Actiune terapeutica Preparatul intruneste actiunile antiflogistice, antiexsudative si antialergice ale corticosteroizilor cu actiunea bactericida a sulfacetamidei. Este un medicament larg folosit in tratamentele clinice si ambulatorii. Nu irita si nu apar efecte sau complicatii in timpul folosirii preparatului. ))) Indicatii Sulphanizolon - suspensie oftalmica cu mare eficacitate in tratamentul conjunctivitelor si blefaritelor, in special in cazurile de origine alergica, episclerite si sclerite, precum si in diferite forme de iridociclite. Poate fi administrat in cazuri de rani posttraumatice si dupa interventii chirurgicale ale polului ocular anterior. )))Doze si mod de administrare Daca medicul nu prescrie un alt mod, preparatul se administreaza cate 1-2 picaturi in sacul conjunctival de 3-4 ori pe zi. ))) Contraindicatii Conjunctivite purulente acute, micoze oculare, boli virale acute. Hipersensibilitate la preparat.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente