CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Sucralan, comprimate




Compozitie - Sucralan, comprimate
Un comprimat contine: Sucralfat 1g (sucroza hidrogen sulfat ca sare de aluminiu, corespunzator la 190 mg Al).

Actiune terapeutica - Sucralan, comprimate
Sucralan actioneaza local asupra mucoasei gastrice si duodenale. Produsul formeaza pe suprafata leziunii o pelicula ce protejeaza intreaga zona de actiunea agresiva a sucului gastric. In plus, sucralfatul accelereaza vindecarea leziunilor gastrice sau duodenale si conduce la ameliorarea bolii.

Indicatii - Sucralan, comprimate
Tratamentul ulcerului gastric si duodenal; ameliorarea tabloului simptomatic si accelerarea vindecarii leziunii. Profilaxia ulcerului gastric si duodenal la pacientii cu ulcere reactivate.

Doze si mod de administrare - Sucralan, comprimate
Se administreaza dupa dizolvarea prealabila intr-un pahar pe jumatate plin cu apa. Comprimatele pot fi inghitite si intregi, impreuna cu o cantitate mare de lichid.

Contraindicatii - Sucralan, comprimate
Hipersensibilitate la substanta activa a produsului medicamentos. La pacientii cu insuficienta renala, in special la cei cu dializa, la pacientii suferind de boala Alzheimer sau alte forme de tulburari functionale cerebrale se impun precautii la administrarea medicamentului (a se vedea capitolul indicatii speciale de administrare.

Masuri de precautie - Sucralan, comprimate
Nu exista experienta suficienta in utilizarea Sucralan in sarcina si alaptare, de aceea in astfel de situatii trebuie administrat cu multe precautii. Experimentele pe animale de laborator nu au aratat efecte embriotoxice sau teratogene. Nu sunt de asteptat efecte toxice asupra sugarilor in urma trecerii Sucralan in laptele matern.

Reactii adverse - Sucralan, comprimate
Sucralan este bine tolerat si poate fi utilizat fara rezerve chiar in tratamente prelungite. Ocazional pot aparea constipatii usoare precum si tulburari nespecifice ca: exantem, greata, vertij, uscaciunea gurii.

Un comprimat contine: Sucralfat 1g (sucroza hidrogen sulfat ca sare de aluminiu, corespunzator la 190 mg Al). Sucralan actioneaza local asupra mucoasei gastrice si duodenale. Produsul formeaza pe suprafata leziunii o pelicula ce protejeaza intreaga zona de actiunea agresiva a sucului gastric. In plus, sucralfatul accelereaza vindecarea leziunilor gastrice sau duodenale si conduce la ameliorarea bolii. Tratamentul ulcerului gastric si duodenal; ameliorarea tabloului simptomatic si accelerarea vindecarii leziunii. Profilaxia ulcerului gastric si duodenal la pacientii cu ulcere reactivate. )))Doze si mod de administrare Se administreaza dupa dizolvarea prealabila intr-un pahar pe jumatate plin cu apa. Comprimatele pot fi inghitite si intregi, impreuna cu o cantitate mare de lichid. )))Contraindicatii Hipersensibilitate la substanta activa a produsului medicamentos. La pacientii cu insuficienta renala, in special la cei cu dializa, la pacientii suferind de boala Alzheimer sau alte forme de tulburari functionale cerebrale se impun precautii la administrarea medicamentului (a se vedea capitolul indicatii speciale de administrare. )))Masuri de precautie Nu exista experienta suficienta in utilizarea Sucralan in sarcina si alaptare, de aceea in astfel de situatii trebuie administrat cu multe precautii. Experimentele pe animale de laborator nu au aratat efecte embriotoxice sau teratogene. Nu sunt de asteptat efecte toxice asupra sugarilor in urma trecerii Sucralan in laptele matern. Sucralan este bine tolerat si poate fi utilizat fara rezerve chiar in tratamente prelungite. Ocazional pot aparea constipatii usoare precum si tulburari nespecifice ca: exantem, greata, vertij, uscaciunea gurii.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente