CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Streptolizina




Compozitie - Streptolizina
Streptolizina "O" este o exotoxina a streptococului hemolitic grup A, partial purificata si diluata in solutie clorurata izotonica, in asa fel incat sa contina 1/10 000 din U.C. in 0,1 ml. Se livreaza in flacoane de 10 ml. Prezervant: nu contine.

Actiune terapeutica - Streptolizina
Reactia locala la nivelul injectarii streptolizinei "O" pentru intradermoreactie arata starea de sensibilitate a organismului uman fata de antigenele streptococice.

Indicatii - Streptolizina
In diagnosticul biologic al infectiei streptococice, pentru decelarea starii de hipersensibilitate la infectia streptococica.

Doze si mod de administrare - Streptolizina
Se recomanda ca injectarea intradermica sa fie facuta cu o seringa de tuberculina, cu ace foarte subtiri si cu bizoul scurt. Regiunea de electie este fata anterioara a antebratului. Se injecteaza 0,1 ml strict intradermic, dupa o prealabila dezinfectare cu alcool. Citirea si interpretarea reactiei: citirea reactiei se face la 24 h si la 48 h de la injectarea produsului si se bazeaza pe aprecierea tuturor modificarilor prezentate la locul inocularii: eritem, infiltratie, edem. In functie de modificarile locale aparute si de diametrul acestor modificari, reactia se noteaza si se interpreteaza astfel: (++++) - reactie foarte intens pozitiva - edem, infiltratie, eritem cu diametrul mai mare de 40 mm; (+++) - reactie intens pozitiva - infiltratie, eritem cu diametrul cuprins intre 30-40 mm; (++) - reactie moderat pozitiva - eritem, uneori infiltratie, diametrul curpins intre 20-30 mm; (+) - reactie slab pozitiva - eritem cu diametrul cuprins intre 10-20 mm; (-) reactie negativa - usor eritem cu diametrul mai mic de 10 mm sau absenta completa a oricarei modificari. Conditii de pastrare: Streptolizina "O" pentru intradermoreactii se pastreaza la intuneric si la +4 grade Celsius. Termen de valabilitate: este indicat pe eticheta flaconului si a cutiei, in conditiile de pastrare mentionate mai sus si este de 6 luni de la data diluarii.

Streptolizina "O" este o exotoxina a streptococului hemolitic grup A, partial purificata si diluata in solutie clorurata izotonica, in asa fel incat sa contina 1/10 000 din U.C. in 0,1 ml. Se livreaza in flacoane de 10 ml. Prezervant: nu contine. ))) Actiune terapeutica Reactia locala la nivelul injectarii streptolizinei "O" pentru intradermoreactie arata starea de sensibilitate a organismului uman fata de antigenele streptococice. ))) Indicatii In diagnosticul biologic al infectiei streptococice, pentru decelarea starii de hipersensibilitate la infectia streptococica. ))) Doze si mod de administrare Se recomanda ca injectarea intradermica sa fie facuta cu o seringa de tuberculina, cu ace foarte subtiri si cu bizoul scurt. Regiunea de electie este fata anterioara a antebratului. Se injecteaza 0,1 ml strict intradermic, dupa o prealabila dezinfectare cu alcool. Citirea si interpretarea reactiei: citirea reactiei se face la 24 h si la 48 h de la injectarea produsului si se bazeaza pe aprecierea tuturor modificarilor prezentate la locul inocularii: eritem, infiltratie, edem. In functie de modificarile locale aparute si de diametrul acestor modificari, reactia se noteaza si se interpreteaza astfel: (++++) - reactie foarte intens pozitiva - edem, infiltratie, eritem cu diametrul mai mare de 40 mm; (+++) - reactie intens pozitiva - infiltratie, eritem cu diametrul cuprins intre 30-40 mm; (++) - reactie moderat pozitiva - eritem, uneori infiltratie, diametrul curpins intre 20-30 mm; (+) - reactie slab pozitiva - eritem cu diametrul cuprins intre 10-20 mm; (-) reactie negativa - usor eritem cu diametrul mai mic de 10 mm sau absenta completa a oricarei modificari. Conditii de pastrare: Streptolizina "O" pentru intradermoreactii se pastreaza la intuneric si la +4 grade Celsius. Termen de valabilitate: este indicat pe eticheta flaconului si a cutiei, in conditiile de pastrare mentionate mai sus si este de 6 luni de la data diluarii.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente