CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Strepsils, compr.supt




Compozitie - Strepsils, compr.supt
Fiecare pastila contine alcool 2,4-diclorbenzelic, 1,2mg si amilmetacrezol 0,6mg ca substante active cu rol antibacterian. Strepsils Mentol & Eucalipt mai contine ca substanta activa si levomentol 8,0mg. Pe langa acestea, ele mai contin: Strepsils Clasic: acid tartric, levomentol, ulei anisi, ulei de menta, Ponceau 4R (E124), Carmoisine (E122), sucroza si glucoza. Strepsils Mentol & Eucalipt: acid tartric, ulei de eucalipt, indigou carmin (E132), sucroza si glucoza. Strepsils Miere & Lamaie: acid tartric, ulei de lamaie fara terpene, ulei de menta, galben de chinolina (E104), miere, sucroza si glucoza. Strepsils Vitamina C 100mg: acid ascorbic, zaharoza, glucoza sirop, acid tartric, ulei de anason, mentol, aroma de portocale, Ponceau 4R, Yellow Sunset.

Indicatii - Strepsils, compr.supt
Strepsils in variantele sale: Clasic, Mentol & Eucalipt, Miere & Lamaie si cu Vitamina C100mg, apartine unui grup de medicamente care sunt utile in tratamentul infectiilor oro-faringiene usoare, favorizand ameliorarea siptomelor provocate de acestea. Strepsils Clasic are efect imediat in ameliorarea senzatiei de disconfort faringian. Strepsils Mentol & Eucalipt descongestioneaza rapid caile respiratorii. Strepsils Miere & Lamaie are efect calmant accentuat in durerile produse de infectiile cavitatii bucale si ale faringelui. Strepsils Vitamina C 100mg asigura cantitatea de Vitamina C necesara in cursul infectiilor oro-faringiene.

Mod de prezentare - Strepsils, compr.supt
Cutii cu una sau doua blistere a cate 12 pastile."

Doze si mod de administrare - Strepsils, compr.supt
Produsul se administreaza oral. Se utilizeaza chiar de la aparitia primelor senzatii de disconfort faringian. Se dizolva incet, in gura, cate un comprimat la 2-3 ore. Nu administrati mai mult de 8 pastile in 24 de ore. Daca simptomele persista, adresati-va medicului."

Masuri de precautie - Strepsils, compr.supt
Inainte de a folosi acest produs verificati daca: Sunteti: - alergic la oricare dintre substantele componente - diabetic: tineti cont de cantitatea de zahar din pastila (2,6g glucide) insarcinata sau alaptati: cereti sfatul medicului inainte de a lua acest medicament. Cum se administreaza copiilor: Este indicat numai pentru copiii care pot dizolva pastila incet in gura, fara a fi supravegheati (pentru a evita pericolul de inecare)."

Reactii adverse - Strepsils, compr.supt
Folosind Strepsils in oricare din variantele sale, reactiile adverse sunt foarte rare. Tutosi, daca intervine ceva neobisnuit, anuntati medicul. Nu folositi medicamentul dupa data expirarii inscrisa pe ambalaj. Nu lasati medicamentul la indemana copiilor."

Fiecare pastila contine alcool 2,4-diclorbenzelic, 1,2mg si amilmetacrezol 0,6mg ca substante active cu rol antibacterian. Strepsils Mentol & Eucalipt mai contine ca substanta activa si levomentol 8,0mg. Pe langa acestea, ele mai contin: Strepsils Clasic: acid tartric, levomentol, ulei anisi, ulei de menta, Ponceau 4R (E124), Carmoisine (E122), sucroza si glucoza. Strepsils Mentol & Eucalipt: acid tartric, ulei de eucalipt, indigou carmin (E132), sucroza si glucoza. Strepsils Miere & Lamaie: acid tartric, ulei de lamaie fara terpene, ulei de menta, galben de chinolina (E104), miere, sucroza si glucoza. Strepsils Vitamina C 100mg: acid ascorbic, zaharoza, glucoza sirop, acid tartric, ulei de anason, mentol, aroma de portocale, Ponceau 4R, Yellow Sunset. ))) Indicatii Strepsils in variantele sale: Clasic, Mentol & Eucalipt, Miere & Lamaie si cu Vitamina C100mg, apartine unui grup de medicamente care sunt utile in tratamentul infectiilor oro-faringiene usoare, favorizand ameliorarea siptomelor provocate de acestea. Strepsils Clasic are efect imediat in ameliorarea senzatiei de disconfort faringian. Strepsils Mentol & Eucalipt descongestioneaza rapid caile respiratorii. Strepsils Miere & Lamaie are efect calmant accentuat in durerile produse de infectiile cavitatii bucale si ale faringelui. Strepsils Vitamina C 100mg asigura cantitatea de Vitamina C necesara in cursul infectiilor oro-faringiene. )))Mod de prezentare Cutii cu una sau doua blistere a cate 12 pastile.")))Doze si mod de administrare Produsul se administreaza oral. Se utilizeaza chiar de la aparitia primelor senzatii de disconfort faringian. Se dizolva incet, in gura, cate un comprimat la 2-3 ore. Nu administrati mai mult de 8 pastile in 24 de ore. Daca simptomele persista, adresati-va medicului.")))Masuri de precautie Inainte de a folosi acest produs verificati daca: Sunteti: - alergic la oricare dintre substantele componente - diabetic: tineti cont de cantitatea de zahar din pastila (2,6g glucide) insarcinata sau alaptati: cereti sfatul medicului inainte de a lua acest medicament. Cum se administreaza copiilor: Este indicat numai pentru copiii care pot dizolva pastila incet in gura, fara a fi supravegheati (pentru a evita pericolul de inecare)." Folosind Strepsils in oricare din variantele sale, reactiile adverse sunt foarte rare. Tutosi, daca intervine ceva neobisnuit, anuntati medicul. Nu folositi medicamentul dupa data expirarii inscrisa pe ambalaj. Nu lasati medicamentul la indemana copiilor."
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente