CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Stomacaina, spray
Compozitie - Stomacaina, spray
Un flacon contine: Xilina baza 4,1500 g, Alcool etilic 23,9500 g, Glicerina farmaceutica 2,6800 g, Ulei de pin 0,0086 g, Bromura de cetilpiridiniu 0,0870 g, Zaharina solubila 0,0870 g, Freon 12 27,7874 g

Actiune terapeutica - Stomacaina, spray
Preparatul asigura o analgezie rapida si durabila a mucoasei bucale si o aseptizare a acesteia, permitand executarea diferitelor manopere stomatologice sau a unor interventii chirurgicale superficiale endobucale.

Indicatii - Stomacaina, spray
Analgezia si aseptizarea mucoasei bucale in locul in care se va face injectia pentru anestezie. Interventii chirurgicale superficiale (deschiderea unor abcese submucoase, extractii de dinti temporari si paradontotici, sechele alveolare etc.). Detartraj. Suprimarea reflexului de voma, declansat prin diverse manopere endobucale (amprente, radiografii etc.). Analgezia mucoasei si a paradontiului marginal superficial in vederea unor manopere traumatizante (slefuiri de bonturi subgingivale, adaptari de inele, matrice, coroane etc.).

Doze si mod de administrare - Stomacaina, spray
Se apasa energic si cat mai mult posibil partea striata a capului pulverizatorului (ventilului), proiectandu-se un jet pe locul ales al mucoasei bucale. Canula se poate roti astfel incat sa i se imprime pozitia cea mai potrivita, flaconul fiind mentinut vertical, cu capul in sus. Ventilul nefiind dozator, se apasa scurt si de maximum 3 ori in cadrul aceleiasi anestezii. Nu este necesara uscarea mucoasei. Analgezia se instaleaza in cateva zeci de secunde dupa pulverizare si persista 15-20 de minute. Aseptizarea realizata concomitent este superioara celei obtinute prin stergerea cu alcool. Inainte de intrebuintare se impune agitarea flaconului mai ales daca nu a fost folosit mai de mult. Atentie! Se va evita stropirea ochilor. Nu se va pulveriza in prezenta unei flacari sau a unui obiect incandescent. Termocauterul poate fi folosit numai pentru clatirea gurii. Forma de prezentare: flacoane doza din aluminiu monobloc. Conditii de pastrare: La adapost de lumina si surse directe de caldura, la temperaturi intre 5 si 25 grade Celsius.

Un flacon contine: Xilina baza 4,1500 g, Alcool etilic 23,9500 g, Glicerina farmaceutica 2,6800 g, Ulei de pin 0,0086 g, Bromura de cetilpiridiniu 0,0870 g, Zaharina solubila 0,0870 g, Freon 12 27,7874 g ))) Actiune terapeutica Preparatul asigura o analgezie rapida si durabila a mucoasei bucale si o aseptizare a acesteia, permitand executarea diferitelor manopere stomatologice sau a unor interventii chirurgicale superficiale endobucale. ))) Indicatii Analgezia si aseptizarea mucoasei bucale in locul in care se va face injectia pentru anestezie. Interventii chirurgicale superficiale (deschiderea unor abcese submucoase, extractii de dinti temporari si paradontotici, sechele alveolare etc.). Detartraj. Suprimarea reflexului de voma, declansat prin diverse manopere endobucale (amprente, radiografii etc.). Analgezia mucoasei si a paradontiului marginal superficial in vederea unor manopere traumatizante (slefuiri de bonturi subgingivale, adaptari de inele, matrice, coroane etc.). ))) Doze si mod de administrare Se apasa energic si cat mai mult posibil partea striata a capului pulverizatorului (ventilului), proiectandu-se un jet pe locul ales al mucoasei bucale. Canula se poate roti astfel incat sa i se imprime pozitia cea mai potrivita, flaconul fiind mentinut vertical, cu capul in sus. Ventilul nefiind dozator, se apasa scurt si de maximum 3 ori in cadrul aceleiasi anestezii. Nu este necesara uscarea mucoasei. Analgezia se instaleaza in cateva zeci de secunde dupa pulverizare si persista 15-20 de minute. Aseptizarea realizata concomitent este superioara celei obtinute prin stergerea cu alcool. Inainte de intrebuintare se impune agitarea flaconului mai ales daca nu a fost folosit mai de mult. Atentie! Se va evita stropirea ochilor. Nu se va pulveriza in prezenta unei flacari sau a unui obiect incandescent. Termocauterul poate fi folosit numai pentru clatirea gurii. Forma de prezentare: flacoane doza din aluminiu monobloc. Conditii de pastrare: La adapost de lumina si surse directe de caldura, la temperaturi intre 5 si 25 grade Celsius.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente