CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Stimuven, gel
Compozitie - Stimuven, gel
Tuburi a 40 g continand extract selectiv de Helleborus 4 g, extract fluid de castan 2 g la 100 g.

Actiune terapeutica - Stimuven, gel
Venotonic, antiinflamator, antialgic, antiedematos.

Indicatii - Stimuven, gel
Ca tratament adjuvant local in: afectiuni ale sistemului circulator venos: varice, tromboze, tromboflebite, insuficienta venolimfatica cronica, ulcer de gamba, senzatia de picioare grele; inflamatii si tumefieri dureroase de natura traumatica, luxatii, entorse, contuzii, bursite, tendinite; dureri si inflamatii de natura reumatica.

Doze si mod de administrare - Stimuven, gel
Aplicatii locale in strat subtire pe zona afectata, prin masaj usor de jos in sus, de 2-3 ori pe zi; in tromboze si tromboflebite nu se face masaj.

Contraindicatii - Stimuven, gel
Hipersensibilitate la unul din componentii produsului.

Reactii adverse - Stimuven, gel
Nu au fost semnalate.

Tuburi a 40 g continand extract selectiv de Helleborus 4 g, extract fluid de castan 2 g la 100 g. Venotonic, antiinflamator, antialgic, antiedematos. Ca tratament adjuvant local in: afectiuni ale sistemului circulator venos: varice, tromboze, tromboflebite, insuficienta venolimfatica cronica, ulcer de gamba, senzatia de picioare grele; inflamatii si tumefieri dureroase de natura traumatica, luxatii, entorse, contuzii, bursite, tendinite; dureri si inflamatii de natura reumatica. )))Doze si mod de administrare Aplicatii locale in strat subtire pe zona afectata, prin masaj usor de jos in sus, de 2-3 ori pe zi; in tromboze si tromboflebite nu se face masaj. )))Contraindicatii Hipersensibilitate la unul din componentii produsului. Nu au fost semnalate.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente