CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Stilnox, comprimate
Compozitie - Stilnox, comprimate
Comprimate continand 10 mg zolpidem (flacon cu 20 buc.).

Actiune terapeutica - Stilnox, comprimate
Hipnoinductor.

Indicatii - Stilnox, comprimate
Insomnie.

Doze si mod de administrare - Stilnox, comprimate
Per os. Adulti sub 65 ani: 10 mg inainte de culcare. Pacientii cu varsta mai mare de 65 ani: 1/2 comprimat inainte de culcare si, la nevoie, se poate ajunge la maximum 1 comprimat/zi.

Contraindicatii - Stilnox, comprimate
Hipersensibilizare la produs, copii sub 15 ani, femei in cursul sarcinii si femei care alapteaza.

Masuri de precautie - Stilnox, comprimate
Se impun precautii in administrare in caz de afectare a functiilor renale si hepatice, la pacientii cu miastenia gravis, alcoolici. Atentie! Se va atrage atentia conducatorilor auto si a celor cu munci care necesita o foarte buna coordonare neuro-motorie. Este posibil ca produsul sa le modifice reactivitatea.

Comprimate continand 10 mg zolpidem (flacon cu 20 buc.). ))) Actiune terapeutica Hipnoinductor. ))) Indicatii Insomnie. ))) Doze si mod de administrare Per os. Adulti sub 65 ani: 10 mg inainte de culcare. Pacientii cu varsta mai mare de 65 ani: 1/2 comprimat inainte de culcare si, la nevoie, se poate ajunge la maximum 1 comprimat/zi. ))) Contraindicatii Hipersensibilizare la produs, copii sub 15 ani, femei in cursul sarcinii si femei care alapteaza. ))) Masuri de precautie Se impun precautii in administrare in caz de afectare a functiilor renale si hepatice, la pacientii cu miastenia gravis, alcoolici. Atentie! Se va atrage atentia conducatorilor auto si a celor cu munci care necesita o foarte buna coordonare neuro-motorie. Este posibil ca produsul sa le modifice reactivitatea.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente