CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Stadalax, drajeuri




Indicatii - Stadalax, drajeuri
Toate formele de constipatie, (la pacientii imobilizati in pat; in cazul schimbarii alimentatiei ori a mediului; datorate bolilor sau tulburarilor digestive), favorizarea evacuarii cand exista dureri, ca de pilda in cazul hemoroizilor,pre si post operator, pregatirea colonului pentru examene endoscopice

Compozitie si mod de prezentare - Stadalax, drajeuri
Drajeuri a 5 mg de bisacodil/ drajeu Cutie cu 25 drajeuri

Contraindicatii - Stadalax, drajeuri
Cu exceptia abdomerului acut chirurgical, unde orice laxativ este contraindicat, nu se cunoaste nici o contraindicatie.

Reactii adverse - Stadalax, drajeuri
Ocazional, in cursul utilizarii drajeurilor poate sa apara un disconfort abdominal..Acesta se produce mai ales in constipatiile cronice unde continutul intestinal este deasebit de uscat si dur, in portiunea superioara a colonului.Adeseori acest disconfort poate fi inlaturat prin cresterea dozajului cu drajeuri.

Mod de administrare - Stadalax, drajeuri
Oral: drajeurile sunt forma obisnuita de administrare in cazul in care nu este necesara o evacuare imediata.Ele se pot inghiti, pe stomacul gol sau plin, cu sau fara lichide.Administrarea concomitenta a antiacidelor(de exemplu, bicarbonat de sodiu) trebuie evitata. Adulti: se iau 2 drajeuri seara la culcare, in scopul de a provoca una sau doua defecatii in dimineata urmatoare, sau cu o jumatate de ora inaintea mesei de dimineata pentru un efect in aproximativ 5 ore. Copii in varsta de 4 ani si peste; 1 drajeu"

Toate formele de constipatie, (la pacientii imobilizati in pat; in cazul schimbarii alimentatiei ori a mediului; datorate bolilor sau tulburarilor digestive), favorizarea evacuarii cand exista dureri, ca de pilda in cazul hemoroizilor,pre si post operator, pregatirea colonului pentru examene endoscopice (((si mod de prezentare Drajeuri a 5 mg de bisacodil/ drajeu Cutie cu 25 drajeuri )))Contraindicatii Cu exceptia abdomerului acut chirurgical, unde orice laxativ este contraindicat, nu se cunoaste nici o contraindicatie. Ocazional, in cursul utilizarii drajeurilor poate sa apara un disconfort abdominal..Acesta se produce mai ales in constipatiile cronice unde continutul intestinal este deasebit de uscat si dur, in portiunea superioara a colonului.Adeseori acest disconfort poate fi inlaturat prin cresterea dozajului cu drajeuri. )))Mod de administrare Oral: drajeurile sunt forma obisnuita de administrare in cazul in care nu este necesara o evacuare imediata.Ele se pot inghiti, pe stomacul gol sau plin, cu sau fara lichide.Administrarea concomitenta a antiacidelor(de exemplu, bicarbonat de sodiu) trebuie evitata. Adulti: se iau 2 drajeuri seara la culcare, in scopul de a provoca una sau doua defecatii in dimineata urmatoare, sau cu o jumatate de ora inaintea mesei de dimineata pentru un efect in aproximativ 5 ore. Copii in varsta de 4 ani si peste; 1 drajeu"
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente