CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Spasmomen, comprimate filmate
Compozitie - Spasmomen, comprimate filmate
Spasmomen (bromura de otiloniu) este un compus original. Are actiune antispastica intensa si selectiva pe musculatura neteda a tractului digestiv. Este indicat in toate tipurile de stari spastice sau hiperkinetice datorate unei contractii patologice a fibrelor musculaturii netede de la nivelul tractului digestiv.

Actiune terapeutica - Spasmomen, comprimate filmate
Este un antagonist de calciu cu efect miolitic direct, care este in inicat in diskineziile functionale si conditiile spastice de la nivelul aparatului digestiv (sdr de colon iritabil) si ca premedicatie in caz de efectuare a endoscopiei.

Doze si mod de administrare - Spasmomen, comprimate filmate
1 comprimat filmat de 2-3 ori pe zi conform cu recomandarea medicului.

Indicatii - Spasmomen, comprimate filmate
Afectiuni spastice ale tractului gastrointestinal (sindrom de colon iritabil, gastrite, gastroduodenite, enterite, esofagite). Pregatirea pacientului pentru investigatii endoscopice.

Contraindicatii - Spasmomen, comprimate filmate
Hipersensibilitate cunoscuta la medicament.

Masuri de precautie - Spasmomen, comprimate filmate
Se recomanda administrarea cu prudenta la pacienti cu glaucom, hipertrofie de prostata, stenoza pilorica. Sarcina si alaptare: desi nu s-au observat efecte embriotoxice, teratogene sau mutagene in studiile efectuate pe animale, se recomanda administrarea cu prudenta si numai sub supraveghere medicala stricta la gravide si in perioda de alaptare Interactiuni: nu s-au raportat. Supradozare: in studiile efectuate pe animale nu s-au inregistrat efecte toxice specifice supradozarii. De aceea, in cazul supradozarii este recomandata o terapie simptomatica de sustinere. Efecte asupra abilitatii de a conduce autovehicule sau de a manipula utilaje: nu se cunosc. Incompatibilitati: nu s-au raportat.

Spasmomen (bromura de otiloniu) este un compus original. Are actiune antispastica intensa si selectiva pe musculatura neteda a tractului digestiv. Este indicat in toate tipurile de stari spastice sau hiperkinetice datorate unei contractii patologice a fibrelor musculaturii netede de la nivelul tractului digestiv. Este un antagonist de calciu cu efect miolitic direct, care este in inicat in diskineziile functionale si conditiile spastice de la nivelul aparatului digestiv (sdr de colon iritabil) si ca premedicatie in caz de efectuare a endoscopiei. )))Doze si mod de administrare 1 comprimat filmat de 2-3 ori pe zi conform cu recomandarea medicului. Afectiuni spastice ale tractului gastrointestinal (sindrom de colon iritabil, gastrite, gastroduodenite, enterite, esofagite). Pregatirea pacientului pentru investigatii endoscopice. )))Contraindicatii Hipersensibilitate cunoscuta la medicament. )))Masuri de precautie Se recomanda administrarea cu prudenta la pacienti cu glaucom, hipertrofie de prostata, stenoza pilorica. Sarcina si alaptare: desi nu s-au observat efecte embriotoxice, teratogene sau mutagene in studiile efectuate pe animale, se recomanda administrarea cu prudenta si numai sub supraveghere medicala stricta la gravide si in perioda de alaptare Interactiuni: nu s-au raportat. Supradozare: in studiile efectuate pe animale nu s-au inregistrat efecte toxice specifice supradozarii. De aceea, in cazul supradozarii este recomandata o terapie simptomatica de sustinere. Efecte asupra abilitatii de a conduce autovehicule sau de a manipula utilaje: nu se cunosc. Incompatibilitati: nu s-au raportat.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente