CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Sparteina sulfat, fiole
Compozitie - Sparteina sulfat, fiole
Fiole a 1 ml solutie apoasa injectabila continand sparteina sulfat 20 mg.

Actiune terapeutica - Sparteina sulfat, fiole
Antiaritmic, micsoreaza excitabilitatea si intarzie conducerea prin actiune directa asupra miocardului; stimuleaza motilitatea fizica a uterului.

Indicatii - Sparteina sulfat, fiole
Tahicardie sinusala de natura vegetativa, eretism cardiac; inducerea travaliului la termen. Efectele sunt inconstante, folosirea este limitata.

Doze si mod de administrare - Sparteina sulfat, fiole
Injectii subcutanate sau intramusculare, cate 2-7 fiole (40-140 mg) o data, se poate repeta dupa o ora, apoi o data pe zi. A nu se depasi 150 mg o data si 600 mg in 24 de ore.

Contraindicatii - Sparteina sulfat, fiole
Miocardita, insuficienta cardiaca, bloc atrio-ventricular, bloc de ramura complet; nu se prescrie in timpul sarcinii; este contraindicat in caz de hipertonie sau contractii excesive ale uterului. Nu se asociaza cu oxitocina (provoaca accidente obstetricale) si cu adrenalina (risc de sincopa); este incompatibil cu solutiile alcaline, taninuri, iod si ioduri.

Reactii adverse - Sparteina sulfat, fiole
Dozele mari pot provoca cefalee, ameteli, tulburari de vedere, tulburari gastrointestinale.

Fiole a 1 ml solutie apoasa injectabila continand sparteina sulfat 20 mg. Antiaritmic, micsoreaza excitabilitatea si intarzie conducerea prin actiune directa asupra miocardului; stimuleaza motilitatea fizica a uterului. Tahicardie sinusala de natura vegetativa, eretism cardiac; inducerea travaliului la termen. Efectele sunt inconstante, folosirea este limitata. )))Doze si mod de administrare Injectii subcutanate sau intramusculare, cate 2-7 fiole (40-140 mg) o data, se poate repeta dupa o ora, apoi o data pe zi. A nu se depasi 150 mg o data si 600 mg in 24 de ore. )))Contraindicatii Miocardita, insuficienta cardiaca, bloc atrio-ventricular, bloc de ramura complet; nu se prescrie in timpul sarcinii; este contraindicat in caz de hipertonie sau contractii excesive ale uterului. Nu se asociaza cu oxitocina (provoaca accidente obstetricale) si cu adrenalina (risc de sincopa); este incompatibil cu solutiile alcaline, taninuri, iod si ioduri. Dozele mari pot provoca cefalee, ameteli, tulburari de vedere, tulburari gastrointestinale.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente