CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Solian, comprimate




Compozitie - Solian, comprimate
Amisulprid 50 mg sau 200 mg. Excipienti: amidon, lactoza monohidrat, metilceluloza, siliciu coloidal hidratat, stearat de magneziu pentru 1 cprimat.

Actiune terapeutica - Solian, comprimate
Amisulpridul este un neuroleptic caracterizat prin rapiditatea instalarii efectului sau asupra simptomelor psihozelor, atat celor productive cat si celor negative.

Indicatii - Solian, comprimate
Tratamentul psihozelor. Stari productive: schizofrenie paranoica si productiva. Stari deficitare: schizofrenie, procese psihotice reziduale, stari de inhibitie cu retardare.

Doze si mod de administrare - Solian, comprimate
Solian 50 mg este special indicat pentru tratamentul starilor deficitare sau de inhibitie in doze de la 50 la 250 mg pe zi (adica de la 1 la 5 comprimate de 50 mg zilnic). Sindroamele psihotice productive sunt tratate preferabil cu Solian 200 mg.

Contraindicatii - Solian, comprimate
Alergie la amisulprid sau la oricare dintre substantele mentionate mai sus.

Masuri de precautie - Solian, comprimate
Trebuie avertizat doctorul in caz de boli renale, boala Parkinson sau antecedente de crize epileptice. Solian poate afecta timpul de reactie, in consecinta capacitatea de a conduce vehicule sau de a utiliza masini poate fi alterata. A nu se administra copiilor. Interactiuni medicamentoase: Pe timpul tratamentului nu trebuie consumate bauturi alcoolice. Se elibereaza numai cu prescriptie medicala. Sarcina sau alaptare. Tumora prolactinica sau cancer mamar.

Reactii adverse - Solian, comprimate
Uneori: insomnie, agitatie, somnolenta, ameteala, tulburari gastrointestinale, neliniste, galactoree, amenoree sau tulburari de menstruatie, ginecomastie, dureri de sani, disfunctii de orgasm si potenta, crestere in greutate. Rar: rigiditate musculara, spasm sau hipersalivatie. Extrem de rar: febra inexplicabila, tulburari de cunostinta.

Amisulprid 50 mg sau 200 mg. Excipienti: amidon, lactoza monohidrat, metilceluloza, siliciu coloidal hidratat, stearat de magneziu pentru 1 cprimat. Amisulpridul este un neuroleptic caracterizat prin rapiditatea instalarii efectului sau asupra simptomelor psihozelor, atat celor productive cat si celor negative. Tratamentul psihozelor. Stari productive: schizofrenie paranoica si productiva. Stari deficitare: schizofrenie, procese psihotice reziduale, stari de inhibitie cu retardare. )))Doze si mod de administrare Solian 50 mg este special indicat pentru tratamentul starilor deficitare sau de inhibitie in doze de la 50 la 250 mg pe zi (adica de la 1 la 5 comprimate de 50 mg zilnic). Sindroamele psihotice productive sunt tratate preferabil cu Solian 200 mg. )))Contraindicatii Alergie la amisulprid sau la oricare dintre substantele mentionate mai sus. )))Masuri de precautie Trebuie avertizat doctorul in caz de boli renale, boala Parkinson sau antecedente de crize epileptice. Solian poate afecta timpul de reactie, in consecinta capacitatea de a conduce vehicule sau de a utiliza masini poate fi alterata. A nu se administra copiilor. Interactiuni medicamentoase: Pe timpul tratamentului nu trebuie consumate bauturi alcoolice. Se elibereaza numai cu prescriptie medicala. Sarcina sau alaptare. Tumora prolactinica sau cancer mamar. Uneori: insomnie, agitatie, somnolenta, ameteala, tulburari gastrointestinale, neliniste, galactoree, amenoree sau tulburari de menstruatie, ginecomastie, dureri de sani, disfunctii de orgasm si potenta, crestere in greutate. Rar: rigiditate musculara, spasm sau hipersalivatie. Extrem de rar: febra inexplicabila, tulburari de cunostinta.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente