CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Sod natural




Compozitie - Sod natural
SOD natural este un preparat enzimatic de origine vegetala, obtinut prin extractie din orz verde. Preparatul are activitate de epurare a radicalilor toxici de oxigen, continand: substante cu activitate enzimatica de tip superoxid dismutaza, catalaza, perozidaze etc; substante antilipoperoxidante; biostimulatori diferiti. Produsul se prezinta in fiole de 5 ml continand 5 ml produs pe fiola. Aspect: lichid limpede de culoare brun-roscat; la +4 grade C poate aparea un slab sediment grunjos. Prezervant: nu contine.

Doze si mod de administrare - Sod natural
Adulti: - ca antiinflamator si hepatoprotector: se vor administra, per oral, timp de 30 zile, cate 2 fiole pe zi (dimineata si seara); -ca radioprotector: se vor administra, per oral, cate 2 fiole pe zi, pe tot intervalul iradierii; -ca energizant si in profilaxia proceselor de imbatranire: se va administra, per oral, cate 1 fiola zilnic, timp de 90 zile. Copii: -ca energizant, in imunodepresii, in diverse procese inflamatorii, in dermatoze: se vor administra, per oral, cate 2 fiole pe zi, timp de 30 zile. Produsul SOD natural se va administra numai pe cale orala (se va bea). Produsul nu este injectabil.

Indicatii - Sod natural
Pe baza continutului in substante cu activitate de epurare a radicalilor toxici de oxigen, antilipoperoxidanti si substante biostimulatoare, preparatul este indicat ca antiinflamator, hepatoprotector, radioprotector, energizant si in profilaxia proceselor de imbatranire.

Contraindicatii - Sod natural
Nu are.

Reactii adverse - Sod natural
Nu au fost descrise.

SOD natural este un preparat enzimatic de origine vegetala, obtinut prin extractie din orz verde. Preparatul are activitate de epurare a radicalilor toxici de oxigen, continand: substante cu activitate enzimatica de tip superoxid dismutaza, catalaza, perozidaze etc; substante antilipoperoxidante; biostimulatori diferiti. Produsul se prezinta in fiole de 5 ml continand 5 ml produs pe fiola. Aspect: lichid limpede de culoare brun-roscat; la +4 grade C poate aparea un slab sediment grunjos. Prezervant: nu contine. )))Doze si mod de administrare Adulti: - ca antiinflamator si hepatoprotector: se vor administra, per oral, timp de 30 zile, cate 2 fiole pe zi (dimineata si seara); -ca radioprotector: se vor administra, per oral, cate 2 fiole pe zi, pe tot intervalul iradierii; -ca energizant si in profilaxia proceselor de imbatranire: se va administra, per oral, cate 1 fiola zilnic, timp de 90 zile. Copii: -ca energizant, in imunodepresii, in diverse procese inflamatorii, in dermatoze: se vor administra, per oral, cate 2 fiole pe zi, timp de 30 zile. Produsul SOD natural se va administra numai pe cale orala (se va bea). Produsul nu este injectabil. Pe baza continutului in substante cu activitate de epurare a radicalilor toxici de oxigen, antilipoperoxidanti si substante biostimulatoare, preparatul este indicat ca antiinflamator, hepatoprotector, radioprotector, energizant si in profilaxia proceselor de imbatranire. )))Contraindicatii Nu are. Nu au fost descrise.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente