CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Sintosept gok5 (polisept)




Compozitie - Sintosept gok5 (polisept)
Dezinfectant si sterilizant la rece. Glutaraldehida, orto-fenil-fenol, para-clor-meta-crezol, substanta tensioactiva neionica, alcool etilic.

Actiune terapeutica - Sintosept gok5 (polisept)
Sintosept GOK5 (Polisept) prezinta actiune puternic bactericida si fungicida fiind activ atat pe forme vegetative cat si pe forme sporulate de microorganisme.

Doze si mod de utilizare - Sintosept gok5 (polisept)
Sintosept GOK5 (Polisept) se utilizeaza ca atare, nu se dilueaza. Sterilizarea la rece a instrumentarului din materiale termosensibile si otel inoxidabil: imersare in solutie, timp de actiune o ora, spalare cu apa distilata de 3 ori si pastrare in conditii sterile. Dezinfectia prin stropire (dispersie) a suprafetelor: prin stropire de la o distanta de 30 cm, lasand apoi sa se usuce solutia. Nu este necesara clatirea. Consum 30-50 ml/m2."

Dezinfectant si sterilizant la rece. Glutaraldehida, orto-fenil-fenol, para-clor-meta-crezol, substanta tensioactiva neionica, alcool etilic. Sintosept GOK5 (Polisept) prezinta actiune puternic bactericida si fungicida fiind activ atat pe forme vegetative cat si pe forme sporulate de microorganisme. )))Doze si mod de utilizare Sintosept GOK5 (Polisept) se utilizeaza ca atare, nu se dilueaza. Sterilizarea la rece a instrumentarului din materiale termosensibile si otel inoxidabil: imersare in solutie, timp de actiune o ora, spalare cu apa distilata de 3 ori si pastrare in conditii sterile. Dezinfectia prin stropire (dispersie) a suprafetelor: prin stropire de la o distanta de 30 cm, lasand apoi sa se usuce solutia. Nu este necesara clatirea. Consum 30-50 ml/m2."
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente