CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Sintolax, drajeuri




Compozitie - Sintolax, drajeuri
Drajeuri continand docusat sodic 50 mg (cutie cu 20 buc.).

Actiune terapeutica - Sintolax, drajeuri
Laxativ - inmoaie scaunul actionand prin scaderea tensiunii superficiale; slab antiseptic.

Indicatii - Sintolax, drajeuri
Constipatie functionala la persoanele care elimina greu scaunul, la cei cu afectiuni anale acute - hemoroizi, fisuri - si in alte situatii care contraindica efortul de defecatie.

Doze si mod de administrare - Sintolax, drajeuri
Adulti: 1-4 drajeuri seara la culcare.

Contraindicatii - Sintolax, drajeuri
Colopatii obstructive si alte situatii care contraindica purgatia; folosirea indelungata nu este recomandabila. Nu se asociaza cu medicamente potential hepatotoxice, cu unele antiaritmice (chinidina, disopiramida, amiodarona), prenilamina, vincamina; prudenta cand se asociaza cu alte medicamente hipokaliemiante - diuretice, corticoizi, amfotericina B (intravenos) si cu digitalice (se controleaza potasemia).

Reactii adverse - Sintolax, drajeuri
Rareori greata, dureri abdominale; folosirea indelungata de doze mari poate provoca colita si tulburari electrolitice - indeosebi hipokaliemie.

Drajeuri continand docusat sodic 50 mg (cutie cu 20 buc.). Laxativ - inmoaie scaunul actionand prin scaderea tensiunii superficiale; slab antiseptic. Constipatie functionala la persoanele care elimina greu scaunul, la cei cu afectiuni anale acute - hemoroizi, fisuri - si in alte situatii care contraindica efortul de defecatie. )))Doze si mod de administrare Adulti: 1-4 drajeuri seara la culcare. )))Contraindicatii Colopatii obstructive si alte situatii care contraindica purgatia; folosirea indelungata nu este recomandabila. Nu se asociaza cu medicamente potential hepatotoxice, cu unele antiaritmice (chinidina, disopiramida, amiodarona), prenilamina, vincamina; prudenta cand se asociaza cu alte medicamente hipokaliemiante - diuretice, corticoizi, amfotericina B (intravenos) si cu digitalice (se controleaza potasemia). Rareori greata, dureri abdominale; folosirea indelungata de doze mari poate provoca colita si tulburari electrolitice - indeosebi hipokaliemie.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente