CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Siberian ginseng, capsule




Compozitie - Siberian ginseng, capsule
Pudra extrafina de Eleutherococcus senticosus 500 mg.

Actiune terapeutica - Siberian ginseng, capsule
Principiile active continute in radacina de Ginseng siberian sunt: ginsenoside (saponine triterpenice), uleiuri esentiale, aminoacizi, cumarine, vitamine si minerale (germaniu). Efectele cumulate ale complexului fitoterapeutic ii confera urmatoarele proprietati: activitate adaptogena (creste abilitatea organismului de a se adapta la diversi factori nocivi exogeni sau endogeni); actiune antioxidanta (protejeaza organismul impotriva radiatiilor daunatoare din atmosfera si din timpul radioterapiei); actiune imunostimulatoare (stimuleaza sinteza de ARN si biosinteza proteica, precum si activitatea macrofagelor, crescand rezistenta organismului la infectii); normalizeaza tensiunea arteriala si glicemia (prin stimularea metabolismului glucidic); scade colesterolul si previne ateroscleroza (prin actiune la nivelul metabolismului lipidic); este hepatoprotector si previne steatoza hepatica ("ficat gras"); stimuleaza activitatea sexuala (creste libidoul) si are actiune fertilizanta la femei; mareste capacitatea de efort fizic si intelectual.

Doze si mod de administrare - Siberian ginseng, capsule
1-3 capsule pe zi.

Indicatii - Siberian ginseng, capsule
Tonic general natural, indicat in: surmenaj, stress, sindromul oboselii cronice, neurastenii, depresii, convalescenta; in terapia bolilor cardiovasculare, ca agent hipotensiv si stimulant cardiac; amelioreaza performantele intelectuale si fizice; tratamentul tulburarilor de dinamica sexuala la barbati (creste libidoul) si al sterilitatii la femei; boli cardiovasculare (ateroscleroza, angina, hipertensiunea arteriala); profilaxia si tratamentul bolilor inflamatorii si infectioase; tratamentul diabetului zaharat si al bolilor hepatice; profilaxia cancerului; tratamentul hipertrofiei benigne de prostata.

Contraindicatii - Siberian ginseng, capsule
Nu exista.

Masuri de precautie - Siberian ginseng, capsule
In timpul sarcinii si alaptarii, precum si pentru minori, cereti sfatul medicului inainte de administrare. A se feri de accesul copiilor!

Reactii adverse - Siberian ginseng, capsule
Nu exista reactii adverse la dozele recomandate.

Pudra extrafina de Eleutherococcus senticosus 500 mg. Principiile active continute in radacina de Ginseng siberian sunt: ginsenoside (saponine triterpenice), uleiuri esentiale, aminoacizi, cumarine, vitamine si minerale (germaniu). Efectele cumulate ale complexului fitoterapeutic ii confera urmatoarele proprietati: activitate adaptogena (creste abilitatea organismului de a se adapta la diversi factori nocivi exogeni sau endogeni); actiune antioxidanta (protejeaza organismul impotriva radiatiilor daunatoare din atmosfera si din timpul radioterapiei); actiune imunostimulatoare (stimuleaza sinteza de ARN si biosinteza proteica, precum si activitatea macrofagelor, crescand rezistenta organismului la infectii); normalizeaza tensiunea arteriala si glicemia (prin stimularea metabolismului glucidic); scade colesterolul si previne ateroscleroza (prin actiune la nivelul metabolismului lipidic); este hepatoprotector si previne steatoza hepatica ("ficat gras"); stimuleaza activitatea sexuala (creste libidoul) si are actiune fertilizanta la femei; mareste capacitatea de efort fizic si intelectual. )))Doze si mod de administrare 1-3 capsule pe zi. Tonic general natural, indicat in: surmenaj, stress, sindromul oboselii cronice, neurastenii, depresii, convalescenta; in terapia bolilor cardiovasculare, ca agent hipotensiv si stimulant cardiac; amelioreaza performantele intelectuale si fizice; tratamentul tulburarilor de dinamica sexuala la barbati (creste libidoul) si al sterilitatii la femei; boli cardiovasculare (ateroscleroza, angina, hipertensiunea arteriala); profilaxia si tratamentul bolilor inflamatorii si infectioase; tratamentul diabetului zaharat si al bolilor hepatice; profilaxia cancerului; tratamentul hipertrofiei benigne de prostata. )))Contraindicatii Nu exista. )))Masuri de precautie In timpul sarcinii si alaptarii, precum si pentru minori, cereti sfatul medicului inainte de administrare. A se feri de accesul copiilor! Nu exista reactii adverse la dozele recomandate.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente