CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Ser fiziologic, solutie injectabila




Compozitie - Ser fiziologic, solutie injectabila
Fiole de 10 ml continand 0,09 g clorura de sodiu (9 mg/ml). Solutie izotonica sterila ce contine cate 154 mEq/ l Na si respectiv Cl.

Indicatii - Ser fiziologic, solutie injectabila
Vehicul si diluent pentru administrarea unor medicamente (compatibile in solutie cu clorura de sodiu) de uz i.m., i.v. sau subcutanat. De uz extern, pentru spalaturi auriculare, instilatii si spalaturi oculare, instilatii nazale (in special la sugar).

Masuri de precautie - Ser fiziologic, solutie injectabila
In caz de administrare parenterala la pacientii care prezinta restrictii la administrarea clorurii de sodiu (insuficienta cardiaca congestiva, edeme periferice sau edem pulmonar, afectari ale functiei renale sau pre-eclampsie).

Fiole de 10 ml continand 0,09 g clorura de sodiu (9 mg/ml). Solutie izotonica sterila ce contine cate 154 mEq/ l Na si respectiv Cl. Vehicul si diluent pentru administrarea unor medicamente (compatibile in solutie cu clorura de sodiu) de uz i.m., i.v. sau subcutanat. De uz extern, pentru spalaturi auriculare, instilatii si spalaturi oculare, instilatii nazale (in special la sugar). )))Masuri de precautie In caz de administrare parenterala la pacientii care prezinta restrictii la administrarea clorurii de sodiu (insuficienta cardiaca congestiva, edeme periferice sau edem pulmonar, afectari ale functiei renale sau pre-eclampsie).
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente