CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Septopal kette, kulgen, perle




Compozitie - Septopal kette, kulgen, perle
Septopal catene a 10, 30 si 60 de perle - 1 perla (7 mm) din copolimer de metilmetacrilat-metilacrilat contine: 7,5 mg sulfat de gentamicina (echivalentul a 4,5 mg gentamicina baza) si 20 mg oxid (monociclic) de zirconiu (IV) ca mediu de contrast. 1 catena este formata din 10, 30 si 60 de perle, montate pe fir chirurgical multifilament. Septopal minicatene a 10 sau 20 de perle- 1 perla ovala (aprox. 3 5 mm) din copolimer de metilmetacrilat-metilacrilat contine 2,8 mg sulfat de gentamicina (echivalentul a 1,7 mg gentamicina baza) si 3,9 mg oxid (monociclic) de zirconiu (IV) ca mediu de contrast. O minicatena este formata din 10 sau 20 de perle ovale, montate pe fir chirurgical multifilament.

Indicatii - Septopal kette, kulgen, perle
Pentru aplicarea in oasele si tesuturile moi infectate, in cadrul metodelor chirurgicale conventionale: infectii osoase; infectii ale tesuturilor moi; tratamentul profilactic al fracturilor deschise potential infectate si a tesuturilor moi cu potential septic. Minicatenele de Septopal se vor utiliza acolo unde conditiile anatomice nu permit aplicarea catenelor de Septopal.

Reactii adverse - Septopal kette, kulgen, perle
Dupa aplicarea catenelor si minicatenelor de Septopal s-au gasit in ser doar concentratii foarte mici de gentamicina, motiv pentru care nu apar efecte secundare toxice specifice antibioticului. Nota: ceea ce ramane neutilizat din catenele sau minicatenele de Septopal dupa operatie, nu poate fi resterilizat si prin urmare nu se poate reaplica. Atentie la data de expirare!

Septopal catene a 10, 30 si 60 de perle - 1 perla (7 mm) din copolimer de metilmetacrilat-metilacrilat contine: 7,5 mg sulfat de gentamicina (echivalentul a 4,5 mg gentamicina baza) si 20 mg oxid (monociclic) de zirconiu (IV) ca mediu de contrast. 1 catena este formata din 10, 30 si 60 de perle, montate pe fir chirurgical multifilament. Septopal minicatene a 10 sau 20 de perle- 1 perla ovala (aprox. 3 5 mm) din copolimer de metilmetacrilat-metilacrilat contine 2,8 mg sulfat de gentamicina (echivalentul a 1,7 mg gentamicina baza) si 3,9 mg oxid (monociclic) de zirconiu (IV) ca mediu de contrast. O minicatena este formata din 10 sau 20 de perle ovale, montate pe fir chirurgical multifilament. Pentru aplicarea in oasele si tesuturile moi infectate, in cadrul metodelor chirurgicale conventionale: infectii osoase; infectii ale tesuturilor moi; tratamentul profilactic al fracturilor deschise potential infectate si a tesuturilor moi cu potential septic. Minicatenele de Septopal se vor utiliza acolo unde conditiile anatomice nu permit aplicarea catenelor de Septopal. Dupa aplicarea catenelor si minicatenelor de Septopal s-au gasit in ser doar concentratii foarte mici de gentamicina, motiv pentru care nu apar efecte secundare toxice specifice antibioticului. Nota: ceea ce ramane neutilizat din catenele sau minicatenele de Septopal dupa operatie, nu poate fi resterilizat si prin urmare nu se poate reaplica. Atentie la data de expirare!
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente