CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Sensit, drajeuri
Compozitie - Sensit, drajeuri
Comprimate drajefiate a 50 mg clorhidrat de fendilin.

Actiune terapeutica - Sensit, drajeuri
Coronarodilatator, antianginos de tip nou. Creste debitul sanguin al coronarelor, amelioreaza capilarizarea si metabolismul miocardului. Este un antagonist al calciului, cu efect inhibitor asupra activitatii fosfodiesterazice, crescand toleranta inimii la efort si reducand consumul de oxigen. De asemenea, produce dilatarea arterelor coronare, intensificand circulatia coronariana, actionand ca un protector miocardic in situatii de stres de orice etiologie.

Indicatii - Sensit, drajeuri
Recomandat in insuficienta coronariana, angina pectorala, scleroza coronariana, ca preventiv al infarctului miocardic si posttratament al infarctului miocardic.

Doze si mod de administrare - Sensit, drajeuri
Dupa aviz medical. Doze uzuale la adulti: de 3 ori pe zi cate un drajeu.

Contraindicatii - Sensit, drajeuri
Produsul este contraindicat in faza acuta a infarctului de miocard, iar in timpul sarcinii nu se administreaza decat in cazuri extreme.

Masuri de precautie - Sensit, drajeuri
Produsul potenteaza sau amplifica efectul beta-blocant al agentilor hipotensivi, de aceea administrarea concomitenta cu aceste produse se efectueaza cu prudenta. In cazul pacientilor hepatici, dupa un tratament mai indelungat se efectueaza controale periodice de laborator.

Reactii adverse - Sensit, drajeuri
Ca efecte secundare pot aparea: disconfort gastric, greturi, ameteli, somnolenta, simptom alergic cu aparitie periodica (care dispar dupa un timp sau dupa micsorarea dozei).

Comprimate drajefiate a 50 mg clorhidrat de fendilin. Coronarodilatator, antianginos de tip nou. Creste debitul sanguin al coronarelor, amelioreaza capilarizarea si metabolismul miocardului. Este un antagonist al calciului, cu efect inhibitor asupra activitatii fosfodiesterazice, crescand toleranta inimii la efort si reducand consumul de oxigen. De asemenea, produce dilatarea arterelor coronare, intensificand circulatia coronariana, actionand ca un protector miocardic in situatii de stres de orice etiologie. Recomandat in insuficienta coronariana, angina pectorala, scleroza coronariana, ca preventiv al infarctului miocardic si posttratament al infarctului miocardic. )))Doze si mod de administrare Dupa aviz medical. Doze uzuale la adulti: de 3 ori pe zi cate un drajeu. )))Contraindicatii Produsul este contraindicat in faza acuta a infarctului de miocard, iar in timpul sarcinii nu se administreaza decat in cazuri extreme. )))Masuri de precautie Produsul potenteaza sau amplifica efectul beta-blocant al agentilor hipotensivi, de aceea administrarea concomitenta cu aceste produse se efectueaza cu prudenta. In cazul pacientilor hepatici, dupa un tratament mai indelungat se efectueaza controale periodice de laborator. Ca efecte secundare pot aparea: disconfort gastric, greturi, ameteli, somnolenta, simptom alergic cu aparitie periodica (care dispar dupa un timp sau dupa micsorarea dozei).
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente