CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Sensigel, gel dentar pentru dinti sensibili
Compozitie - Sensigel, gel dentar pentru dinti sensibili
Gelul dentar Sensigel contine doua principii active: - Fluorhidratul de nicometanol, o fluorura brevetata, al carei rol in protectia dintilor sensibili a fost demonstrat. Capacitatea ei de fixare pe dinte este de 12 ori superioara unei fluoruri minerale, consolidand astfel atat smaltul cat si dentina. - Potasiul se fixeaza la nivelul terminatiilor nervoase prezente in dentina si impiedica transmiterea agresorilor exteriori. Diferite studii au aratat ca Sensigel reduce rapid sensibilitatea la agresiuni. Ingrediente: sorbitol, apa, silice, azotat de potasiu (5%), arome, fluorhidrat de nicometanol (1,02%), laurilsulfat sodic, pasta de celuloza, zaharinat de sodiu, metilparaben sodic, propilparaben sodic, CI 47005, CI 42051.

Indicatii - Sensigel, gel dentar pentru dinti sensibili
Gelul dentar Sensigel favorizeaza reducerea si prevenirea hipersensibilitatii dentare si se utilizeaza in aplicatii locale cu o periuta sau cu degetul, dupa spalatul pe dinti obisnuit. Gelul trebuie pus in contact cu zonele sensibile. Gelul se repartizeaza pe zonele sensibile asigurand o protectie mai buna. Nu stergeti, pentru a lasa Sensigel sa actioneze cat mai mult timp. Nota: Se recomanda folosirea pastei de dinti Elgyfluor pentru prelungirea efectelor benefice ale Sensigel si a asigura o igiena bucodentara excelenta."

Gelul dentar Sensigel contine doua principii active: - Fluorhidratul de nicometanol, o fluorura brevetata, al carei rol in protectia dintilor sensibili a fost demonstrat. Capacitatea ei de fixare pe dinte este de 12 ori superioara unei fluoruri minerale, consolidand astfel atat smaltul cat si dentina. - Potasiul se fixeaza la nivelul terminatiilor nervoase prezente in dentina si impiedica transmiterea agresorilor exteriori. Diferite studii au aratat ca Sensigel reduce rapid sensibilitatea la agresiuni. Ingrediente: sorbitol, apa, silice, azotat de potasiu (5%), arome, fluorhidrat de nicometanol (1,02%), laurilsulfat sodic, pasta de celuloza, zaharinat de sodiu, metilparaben sodic, propilparaben sodic, CI 47005, CI 42051. Gelul dentar Sensigel favorizeaza reducerea si prevenirea hipersensibilitatii dentare si se utilizeaza in aplicatii locale cu o periuta sau cu degetul, dupa spalatul pe dinti obisnuit. Gelul trebuie pus in contact cu zonele sensibile. Gelul se repartizeaza pe zonele sensibile asigurand o protectie mai buna. Nu stergeti, pentru a lasa Sensigel sa actioneze cat mai mult timp. Nota: Se recomanda folosirea pastei de dinti Elgyfluor pentru prelungirea efectelor benefice ale Sensigel si a asigura o igiena bucodentara excelenta."
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente