CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Sedinstant, granule
Compozitie - Sedinstant, granule
Flacoane continand 32 g de produs granulat continand un extract vegetal din Valeriana, Humulus lupulus, Crataegus, Leonurus Tilia si Dracephalum .

Actiune terapeutica - Sedinstant, granule
Sedativ centrala, cu efecte anxiolitice, tranchilizante si antispastic cu actiune blanda.

Indicatii - Sedinstant, granule
Stari de excitatie si anxietate, tulburari psihovegetative diverse (ca medicatie adjuvanta), ca adjuvant in hipertensiunea arteriala si hipertiroidie

Doze si mod de administrare - Sedinstant, granule
1/2-1 lingurita de ceai (2-4 g) plina cu granule se dizolva intr-un pahar cu apa rece sau calda (100-200 ml).Se poate repeta de 2-4 ori/zi, eventual seara inainte de culcare. Se beau 2-3 pahare de ceai in timpul zilei; in insomnii se bea un pahar seara cu 30 minute inainte de culcare. ""

Flacoane continand 32 g de produs granulat continand un extract vegetal din Valeriana, Humulus lupulus, Crataegus, Leonurus Tilia si Dracephalum . Sedativ centrala, cu efecte anxiolitice, tranchilizante si antispastic cu actiune blanda. Stari de excitatie si anxietate, tulburari psihovegetative diverse (ca medicatie adjuvanta), ca adjuvant in hipertensiunea arteriala si hipertiroidie )))Doze si mod de administrare 1/2-1 lingurita de ceai (2-4 g) plina cu granule se dizolva intr-un pahar cu apa rece sau calda (100-200 ml).Se poate repeta de 2-4 ori/zi, eventual seara inainte de culcare. Se beau 2-3 pahare de ceai in timpul zilei; in insomnii se bea un pahar seara cu 30 minute inainte de culcare. ""
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente