CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Santamin, comprimate
Compozitie - Santamin, comprimate
Santamin comprimate. Fiecare comprimat contine: Dihidroergocornin methanesulfonat 0,5 mg, Dihidroergocristin methanesulfonat 0,5 mg, Dihidroergokriptin methanesulfonat 0,5 mg. Santamin picaturi. Fiecare ml, adica 20 de picaturi, contine: Dihidroergocornin methanesulfonat 0,33 mg, Dihidroergocristin methanesulfonat 0,33 mg, Dihidroergokriptin methanesulfonat 0,33 mg

Actiune terapeutica - Santamin, comprimate
Santamin-ul exercita o actiune adrenosimpaticolitica, regleaza tonusul vascular si reduce contractia vasculara. Produce, de asemenea, o vasorelaxare selectiva si, in unele cazuri, accelereaza scaderea unei hipertensiuni patologice. Imbunatateste circulatia sanguina si metabolismul celulelor cerebrale, in scleroza cerebrala.

Indicatii - Santamin, comprimate
Terapia complementara a tulburarilor vasculare cerebrale. In cazuri de diminuare a functiilor cerebrale datorate varstei inaintate.

Doze si mod de administrare - Santamin, comprimate
In general, doza medie este de 30 picaturi sau un comprimat de 3 ori pe zi, in timpul meselor, pentru o perioada de 2-3 luni. In cazuri speciale se recomanda astfel: Hipertensiune: in cazuri usoare 2-3 comprimate sau 60-90 picaturi pe zi, in timpul meselor, timp de cateva luni. Tulburari vasculare periferice: un comprimat sau 30 picaturi de 3 ori pe zi, timp de 4-6 luni. Geriatrie: 1-2 comprimate sau 30-60 picaturi de 3 ori pe zi, timp de 4-6 luni.

Contraindicatii - Santamin, comprimate
Hipersensibilitate la medicament, spasm vascular cerebral acut, psihoze, bradicardie severa, porfirie intermitenta acuta.

Masuri de precautie - Santamin, comprimate
Inainte de inceperea tratamentului trebuie sa se cerceteze posibilitatea ca simptomele sa fie secundare si reversibile cu un tratament mai specific. La intervale regulate trebuie sa se reexamineze aceasta posibilitate, cat si rezultatele terapiei si necesitatea de a se continua. Atentie in cazuri de bradicardie. Se recomanda sa se controleze tensiunea arteriala, pentru ca se poate observa o cadere a tensiunii. Trebuie sa fie tinut departe de copii. Conditii de pastrare: se pastreaza intr-un loc racoros, pana la 25 grade Celsius protejat de lumina. Forma de prezentare: Santamin comprimate: comprimate albe in flacon de 30 buc. Santamin solutie: lichid incolor, transparent, in flacon de 20 ml.

Santamin comprimate. Fiecare comprimat contine: Dihidroergocornin methanesulfonat 0,5 mg, Dihidroergocristin methanesulfonat 0,5 mg, Dihidroergokriptin methanesulfonat 0,5 mg. Santamin picaturi. Fiecare ml, adica 20 de picaturi, contine: Dihidroergocornin methanesulfonat 0,33 mg, Dihidroergocristin methanesulfonat 0,33 mg, Dihidroergokriptin methanesulfonat 0,33 mg Santamin-ul exercita o actiune adrenosimpaticolitica, regleaza tonusul vascular si reduce contractia vasculara. Produce, de asemenea, o vasorelaxare selectiva si, in unele cazuri, accelereaza scaderea unei hipertensiuni patologice. Imbunatateste circulatia sanguina si metabolismul celulelor cerebrale, in scleroza cerebrala. ))) Indicatii Terapia complementara a tulburarilor vasculare cerebrale. In cazuri de diminuare a functiilor cerebrale datorate varstei inaintate. )))Doze si mod de administrare In general, doza medie este de 30 picaturi sau un comprimat de 3 ori pe zi, in timpul meselor, pentru o perioada de 2-3 luni. In cazuri speciale se recomanda astfel: Hipertensiune: in cazuri usoare 2-3 comprimate sau 60-90 picaturi pe zi, in timpul meselor, timp de cateva luni. Tulburari vasculare periferice: un comprimat sau 30 picaturi de 3 ori pe zi, timp de 4-6 luni. Geriatrie: 1-2 comprimate sau 30-60 picaturi de 3 ori pe zi, timp de 4-6 luni. )))Contraindicatii Hipersensibilitate la medicament, spasm vascular cerebral acut, psihoze, bradicardie severa, porfirie intermitenta acuta. )))Masuri de precautie Inainte de inceperea tratamentului trebuie sa se cerceteze posibilitatea ca simptomele sa fie secundare si reversibile cu un tratament mai specific. La intervale regulate trebuie sa se reexamineze aceasta posibilitate, cat si rezultatele terapiei si necesitatea de a se continua. Atentie in cazuri de bradicardie. Se recomanda sa se controleze tensiunea arteriala, pentru ca se poate observa o cadere a tensiunii. Trebuie sa fie tinut departe de copii. Conditii de pastrare: se pastreaza intr-un loc racoros, pana la 25 grade Celsius protejat de lumina. Forma de prezentare: Santamin comprimate: comprimate albe in flacon de 30 buc. Santamin solutie: lichid incolor, transparent, in flacon de 20 ml.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente