CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Sanisorb, pulbere uz extern
Compozitie - Sanisorb, pulbere uz extern
Pulbere sterila, pentru uz local, formata din perle fine (diam. 0,1-0,3 mm) de dextranomer (cutie cu 5 plicuri a 4 g, flacoane cu 25 g).

Actiune terapeutica si indicatii - Sanisorb, pulbere uz extern
Polimer hidrofil, care aplicat pe plagi zemuinde, ulceratii, mici arsuri, absoarbe secretiile si favorizeaza vindecarea.

Doze si mod de administrare - Sanisorb, pulbere uz extern
Aplicatie locala, in strat subtire (3 mm), acoperit cu un tampon sau cu o folie subtire de plastic perforata; dupa saturare se spala si se inlocuieste (obisnuit de 2-3 ori pe zi); cand plaga s-a uscat se trece la alt tratament adecvat.

Contraindicatii - Sanisorb, pulbere uz extern
Nu se aplica pe plagi profunde cu deschidere ingusta, plagi penetrante, plagi uscate; nu se lasa mai mult de o ora (poate forma o crusta greu de spalat).

Reactii adverse - Sanisorb, pulbere uz extern
Ocazional poate provoca dureri (prin actiune mecanica).

Pulbere sterila, pentru uz local, formata din perle fine (diam. 0,1-0,3 mm) de dextranomer (cutie cu 5 plicuri a 4 g, flacoane cu 25 g). (((si indicatii Polimer hidrofil, care aplicat pe plagi zemuinde, ulceratii, mici arsuri, absoarbe secretiile si favorizeaza vindecarea. )))Doze si mod de administrare Aplicatie locala, in strat subtire (3 mm), acoperit cu un tampon sau cu o folie subtire de plastic perforata; dupa saturare se spala si se inlocuieste (obisnuit de 2-3 ori pe zi); cand plaga s-a uscat se trece la alt tratament adecvat. )))Contraindicatii Nu se aplica pe plagi profunde cu deschidere ingusta, plagi penetrante, plagi uscate; nu se lasa mai mult de o ora (poate forma o crusta greu de spalat). Ocazional poate provoca dureri (prin actiune mecanica).
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente