CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Saliform, unguent




Compozitie - Saliform, unguent
Unguent continand salicilat de metil 3,75 g, camfor 0,25 g, mentol 0,80 g, acid salicilic 1,65 g, cloroform 1,6 g, excipient la 100 g (tub cu 28 g).

Actiune terapeutica - Saliform, unguent
Iritant local cu consecinte revulsive, activeaza circulatia si stimuleaza nespecific fenomenele de aparare; antireumatic.

Indicatii - Saliform, unguent
Dureri reumatice cronice, dureri nevralgice, mialgii.

Doze si mod de administrare - Saliform, unguent
Frictii usoare, urmate de infasurare calda.

Contraindicatii - Saliform, unguent
Boli de piele, varice, accidente vasculare, alergie la una din componente; se vor feri ochii si mucoasele; la gravide si copiii mici nu se aplica pe suprafete mari, timp indelungat.

Reactii adverse - Saliform, unguent
Aplicarea pe regiuni sensibile ale pielii, pe pielea lezata sau pe mucoase provoaca iritatie puternica; rareori reactii alergice la salicilat sau mentol.

Unguent continand salicilat de metil 3,75 g, camfor 0,25 g, mentol 0,80 g, acid salicilic 1,65 g, cloroform 1,6 g, excipient la 100 g (tub cu 28 g). Iritant local cu consecinte revulsive, activeaza circulatia si stimuleaza nespecific fenomenele de aparare; antireumatic. Dureri reumatice cronice, dureri nevralgice, mialgii. )))Doze si mod de administrare Frictii usoare, urmate de infasurare calda. )))Contraindicatii Boli de piele, varice, accidente vasculare, alergie la una din componente; se vor feri ochii si mucoasele; la gravide si copiii mici nu se aplica pe suprafete mari, timp indelungat. Aplicarea pe regiuni sensibile ale pielii, pe pielea lezata sau pe mucoase provoaca iritatie puternica; rareori reactii alergice la salicilat sau mentol.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente