CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Sab simplex, comprimate 80 mg




Compozitie - Sab simplex, comprimate 80 mg
Comprimate continand 80 mg dimeticon Flacon a 30 ml suspensie orala continand 69,19 mg dimeticon 350/ml

Actiune terapeutica - Sab simplex, comprimate 80 mg
Antiflatulent. Produsul dimeticon-polidimetil siloxan scade tensiunea superficiala a bulelor mici de gaz din continutul intestinal, favorizand formarea unor bule mai mari, care pot fi absorbite sau eliminate. Substanta nu se absoarbe si nu afecteaza flora intestinala.

Indicatii: - Sab simplex, comprimate 80 mg
Dispepsii insotite de flatulenta.

Doze si mod de administrare - Sab simplex, comprimate 80 mg
In general se sfarama in cavitatea bucala si se ingurgiteaza 1-2 comprimate. Daca este posibil, se vor administra 1-2 comprimate si seara la culcare pe perioada in care persista simptomatologia. Per os. Copii : 20-30 de picaturi (0,8-1,2 ml). Adulti: 30-45 de picaturi (1,2-1,8 ml). Tratamentul poate fi de lunga durata (1 ml = cca 25 de picaturi).

Contraindicatii - Sab simplex, comprimate 80 mg
Nu se cunosc.

Comprimate continand 80 mg dimeticon Flacon a 30 ml suspensie orala continand 69,19 mg dimeticon 350/ml Antiflatulent. Produsul dimeticon-polidimetil siloxan scade tensiunea superficiala a bulelor mici de gaz din continutul intestinal, favorizand formarea unor bule mai mari, care pot fi absorbite sau eliminate. Substanta nu se absoarbe si nu afecteaza flora intestinala. : Dispepsii insotite de flatulenta. )))Doze si mod de administrare In general se sfarama in cavitatea bucala si se ingurgiteaza 1-2 comprimate. Daca este posibil, se vor administra 1-2 comprimate si seara la culcare pe perioada in care persista simptomatologia. Per os. Copii : 20-30 de picaturi (0,8-1,2 ml). Adulti: 30-45 de picaturi (1,2-1,8 ml). Tratamentul poate fi de lunga durata (1 ml = cca 25 de picaturi). )))Contraindicatii Nu se cunosc.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente