CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Rubisol, granule




Compozitie - Rubisol, granule
Produs dietetic natural obtinut din extract de fructe de coacaz negru conditionat sub forma de granule. Flacon cu 100 g granule. Extract din fructe de Ribes nigrum, dextroza.

Actiune terapeutica - Rubisol, granule
Extractul din fructe de coacaz negru contine acizi organici, vitamina C, microelemente, saruri, glucide. Produsul actioneaza ca tonic aperitiv, remineralizant, vitaminizant, diuretic, depurativ.

Indicatii - Rubisol, granule
Lipsa poftei de mancare, maladii gastrointestinale, afectiuni hepatobiliare, astenie, anemie, hipertensiune.

Doze si mod de administrare - Rubisol, granule
3-4 lingurite pe zi. Se recomanda consum indelungat de Rubisol pentru prevenirea puseelor hipertensive si pentru corectarea tulburarilor circulatorii."

Produs dietetic natural obtinut din extract de fructe de coacaz negru conditionat sub forma de granule. Flacon cu 100 g granule. Extract din fructe de Ribes nigrum, dextroza. Extractul din fructe de coacaz negru contine acizi organici, vitamina C, microelemente, saruri, glucide. Produsul actioneaza ca tonic aperitiv, remineralizant, vitaminizant, diuretic, depurativ. Lipsa poftei de mancare, maladii gastrointestinale, afectiuni hepatobiliare, astenie, anemie, hipertensiune. )))Doze si mod de administrare 3-4 lingurite pe zi. Se recomanda consum indelungat de Rubisol pentru prevenirea puseelor hipertensive si pentru corectarea tulburarilor circulatorii."
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente