CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Roxit, capsule gelatinoase




Compozitie - Roxit, capsule gelatinoase
Capsule gelatinoase continand 75 mg si 150 mg acetat de roxatidina clorhidrat (cutie cu 50 buc. a 75 mg roxatidina; cutie cu 50 buc. a 150 mg roxatidina).

Actiune terapeutica - Roxit, capsule gelatinoase
Antiulceros, antiacid, inhibitor al receptorilor H2. Dupa administrare per os, efectul se instaleaza la 2-3 ore si persista aproximativ 10 ore; pH-ul nocturn gastric dupa 150 mg roxatidina administrate seara creste la 6,8. Excretia produsului se face pe cale urinara.

Indicatii - Roxit, capsule gelatinoase
Ulcer gastric sau duodenal, gastrita hiperacida, esofagita de reflux.

Doze si mod de administrare - Roxit, capsule gelatinoase
In general, 1 capsula (75 mg) de 2 ori pe zi (dimineata si seara) sau o capsula a 175 mg seara. Doza va fi adaptata in concordanta cu functia renala (clearance-ul la creatinina).

Contraindicatii - Roxit, capsule gelatinoase
Cancer gastric, sarcina, femei care alapteaza.

Capsule gelatinoase continand 75 mg si 150 mg acetat de roxatidina clorhidrat (cutie cu 50 buc. a 75 mg roxatidina; cutie cu 50 buc. a 150 mg roxatidina). Antiulceros, antiacid, inhibitor al receptorilor H2. Dupa administrare per os, efectul se instaleaza la 2-3 ore si persista aproximativ 10 ore; pH-ul nocturn gastric dupa 150 mg roxatidina administrate seara creste la 6,8. Excretia produsului se face pe cale urinara. Ulcer gastric sau duodenal, gastrita hiperacida, esofagita de reflux. )))Doze si mod de administrare In general, 1 capsula (75 mg) de 2 ori pe zi (dimineata si seara) sau o capsula a 175 mg seara. Doza va fi adaptata in concordanta cu functia renala (clearance-ul la creatinina). )))Contraindicatii Cancer gastric, sarcina, femei care alapteaza.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente