CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Rovamycine, comprimate
Compozitie - Rovamycine, comprimate
Comprimate a 1,5 MUI (500 mg) - cutii a 16 comprimate. Comprimate a 3,0 MUI (1,00 g) - cutii a 10 comprimate.

Indicatii - Rovamycine, comprimate
Angine, sinuzite, rinofaringite, otite. Bronsite acute si cronice, infectii pulmonare acute. Terapia profilactica si curativa a complicatiilor respiratorii ale gripei si bolilor eruptive. Toxoplasmoza femeii gravide si fatului. Profilaxia meningitei meningococice (la contacti). Profilaxia recidivelor de RAA.

Doze si mod de administrare - Rovamycine, comprimate
Dupa prescriptia medicului. Adulti: 6-9 MUI (4-6 comprimate a 1,5 MUI sau 2-3 comprimate a 3,0 MUI) de 2-3 ori pe zi. Copii si sugari: 1/2 comprimat a 1,5 MUI pentru fiecare 5 kg din greutatea corporala, de 2-3 ori pe zi.

Contraindicatii - Rovamycine, comprimate
Alergie la spiramicina.

Masuri de precautie - Rovamycine, comprimate
Spiramicina este eliminata prin laptele matern. De aceea, se recomanda a intrerupe alaptarea pe perioada tratamentului mamei cu Rovamycine.

Reactii adverse - Rovamycine, comprimate
Rareori, fenomene digestive si, in mod exceptional, manifestari de tip alergic.

Comprimate a 1,5 MUI (500 mg) - cutii a 16 comprimate. Comprimate a 3,0 MUI (1,00 g) - cutii a 10 comprimate. Angine, sinuzite, rinofaringite, otite. Bronsite acute si cronice, infectii pulmonare acute. Terapia profilactica si curativa a complicatiilor respiratorii ale gripei si bolilor eruptive. Toxoplasmoza femeii gravide si fatului. Profilaxia meningitei meningococice (la contacti). Profilaxia recidivelor de RAA. )))Doze si mod de administrare Dupa prescriptia medicului. Adulti: 6-9 MUI (4-6 comprimate a 1,5 MUI sau 2-3 comprimate a 3,0 MUI) de 2-3 ori pe zi. Copii si sugari: 1/2 comprimat a 1,5 MUI pentru fiecare 5 kg din greutatea corporala, de 2-3 ori pe zi. )))Contraindicatii Alergie la spiramicina. )))Masuri de precautie Spiramicina este eliminata prin laptele matern. De aceea, se recomanda a intrerupe alaptarea pe perioada tratamentului mamei cu Rovamycine. Rareori, fenomene digestive si, in mod exceptional, manifestari de tip alergic.
1px
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente