CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Romazulan c, spray




Compozitie - Romazulan c, spray
Extract fluid de Chamomilla: 95,361 g; acid ascorbic: 0,500 g; azulene 100%: 0,037 g; Tween 80: 4,082 g; Zaharina sodica: 0,020 g.

Actiune terapeutica - Romazulan c, spray
Actiune antiinflamatoare, antiseptica si cicatrizanta datorata uleiului volatil si in special a azulenelor din Extractul fluid de Chamomilla. Vitamina C este un factor cu rol in procesele metabolice de oxido-reducere, grabind vindecarea plagilor si marind rezistenta la infectii.

Indicatii - Romazulan c, spray
Infectii orofaringiene: faringite, laringite, stomatite, ulceratii, gingivite, parodontoza. Adjuvant in amigdalite.

Doze si mod de administrare - Romazulan c, spray
Local prin pulverizare de 4-7 ori pe zi, intre mese.

- Romazulan c, spray
Diluat 1% (1/2 lingurita intr-un pahar cu apa), aplicat pe piele, diferite mucoase (gargara, inhalatii, clisme, spalaturi vaginale) si intern.

Contraindicatii - Romazulan c, spray
Alergie la una dintre componente. Copii sub 3 ani.

Reactii adverse - Romazulan c, spray
Nu s-au semnalat.

Extract fluid de Chamomilla: 95,361 g; acid ascorbic: 0,500 g; azulene 100%: 0,037 g; Tween 80: 4,082 g; Zaharina sodica: 0,020 g. Actiune antiinflamatoare, antiseptica si cicatrizanta datorata uleiului volatil si in special a azulenelor din Extractul fluid de Chamomilla. Vitamina C este un factor cu rol in procesele metabolice de oxido-reducere, grabind vindecarea plagilor si marind rezistenta la infectii. Infectii orofaringiene: faringite, laringite, stomatite, ulceratii, gingivite, parodontoza. Adjuvant in amigdalite. )))Doze si mod de administrare Local prin pulverizare de 4-7 ori pe zi, intre mese.))) Diluat 1% (1/2 lingurita intr-un pahar cu apa), aplicat pe piele, diferite mucoase (gargara, inhalatii, clisme, spalaturi vaginale) si intern. )))Contraindicatii Alergie la una dintre componente. Copii sub 3 ani. Nu s-au semnalat.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente