CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Rinoalersin forte, comprimate
Compozitie - Rinoalersin forte, comprimate
Comprimate ce contin 500 mg paracetamol, 30 mg clorhidrat de pseudoefedrina, 15 mg bromhidrat de dextromethorphan, 2 mg maleat de clorfeniramina.

Actiune terapeutica - Rinoalersin forte, comprimate
Antipiretic, analgezic, antihistaminic, decongestiv al mucoaselor nazale si conjunctivale. Antitusiv moderat ce nu deprima respiratia si nu provoaca dependenta. Bronhodilatator moderat.

Indicatii - Rinoalersin forte, comprimate
Ameliorarea rapida a simptomelor de raceala si gripa insotite de febra, tuse si hipersecretii nazale si conjunctivale. Tratamentul sinuzitelor si rinitelor vasomotorii sau alergice care includ congestie nazala, stranut si secretii nazale si lacrimare crescute.

Doze si mod de administrare - Rinoalersin forte, comprimate
Adulti: 2-4 comprimate pe zi, din care 1-2 comprimate seara, la culcare. Copii: 12-14 ani: 1 comprimat seara, la culcare. A nu se depasi aceasta doza decat la prescriptia medicului.

Reactii adverse - Rinoalersin forte, comprimate
La doze terapeutice Rinoalersinul este bine tolerat. La doze mari pot aparea palpitatii, tahicardie, insomnii, au efect sedativ, retentie urinara la prostatici.

Contraindicatii, masuri de precautie - Rinoalersin forte, comprimate
Hipersensibilitate sau intoleranta la unul din componenti, hipertensiune arteriala, insuficienta renala grava, insuficienta hepatobiliara. Precautii datorita efectului sedativ marcat.

Comprimate ce contin 500 mg paracetamol, 30 mg clorhidrat de pseudoefedrina, 15 mg bromhidrat de dextromethorphan, 2 mg maleat de clorfeniramina. Antipiretic, analgezic, antihistaminic, decongestiv al mucoaselor nazale si conjunctivale. Antitusiv moderat ce nu deprima respiratia si nu provoaca dependenta. Bronhodilatator moderat. Ameliorarea rapida a simptomelor de raceala si gripa insotite de febra, tuse si hipersecretii nazale si conjunctivale. Tratamentul sinuzitelor si rinitelor vasomotorii sau alergice care includ congestie nazala, stranut si secretii nazale si lacrimare crescute. )))Doze si mod de administrare Adulti: 2-4 comprimate pe zi, din care 1-2 comprimate seara, la culcare. Copii: 12-14 ani: 1 comprimat seara, la culcare. A nu se depasi aceasta doza decat la prescriptia medicului. La doze terapeutice Rinoalersinul este bine tolerat. La doze mari pot aparea palpitatii, tahicardie, insomnii, au efect sedativ, retentie urinara la prostatici. )))Contraindicatii, masuri de precautie Hipersensibilitate sau intoleranta la unul din componenti, hipertensiune arteriala, insuficienta renala grava, insuficienta hepatobiliara. Precautii datorita efectului sedativ marcat.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente