CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Ribex gola, comprimate
Compozitie - Ribex gola, comprimate
Benzethonium chloridum. Prezentare farmaceutica: comprimate pentru copii (24 bucati, cu gust de menta, lamaie, banane sau portocale).

Actiune terapeutica - Ribex gola, comprimate
Este un adjuvant eficient ca antiseptic si dezinfectant al cavitatii bucale si al faringelui, avand ca principiu activ benzethonium chlorid; este activ pe bacteriile frecvente de obicei la nivelul cavitatii bucale si faringelui; poseda proprietati tensioactive, ceea ce determina o difuziune optima in cavitatea orala si interdentar prezentand o buna actiune ca dezinfectant; amelioreaza senzatia de arsura asociat fenomenului iritativ de la nivelul cavitatii orale; in plus, indeparteaza fenomenul de formare a cariilor prin folosirea unor indulcitori fara proprietati cariogene.

Indicatii - Ribex gola, comprimate
Antiseptic al cavitatii orale.

Doze si mod de administrare - Ribex gola, comprimate
Pentru copii, se dizolva lent in gura 1 comprimat la 1-2 ore. Nu se vor depasi dozele prescrise.

Contraindicatii - Ribex gola, comprimate
Hipersensibilitate confirmata la componente. Comprimatele cu aroma de miere si lamaie pot genera, in unele cazuri, fenilcetonurie

Masuri de precautie - Ribex gola, comprimate
Dupa o perioada scurta de tratament fara rezultate apreciabile se consulta medicul. in caz de sarcina si la copii sub 6 ani, produsul se va administra in caz de necesitate si sub stricta supraveghere medicala. Daca apar fenomene de sensibilizare sau iritative locale se intrerupe tratamentul si se instituie o noua terapie. Rar se pot produce dereglari gastrointestinale.

Benzethonium chloridum. Prezentare farmaceutica: comprimate pentru copii (24 bucati, cu gust de menta, lamaie, banane sau portocale). Este un adjuvant eficient ca antiseptic si dezinfectant al cavitatii bucale si al faringelui, avand ca principiu activ benzethonium chlorid; este activ pe bacteriile frecvente de obicei la nivelul cavitatii bucale si faringelui; poseda proprietati tensioactive, ceea ce determina o difuziune optima in cavitatea orala si interdentar prezentand o buna actiune ca dezinfectant; amelioreaza senzatia de arsura asociat fenomenului iritativ de la nivelul cavitatii orale; in plus, indeparteaza fenomenul de formare a cariilor prin folosirea unor indulcitori fara proprietati cariogene. Antiseptic al cavitatii orale. )))Doze si mod de administrare Pentru copii, se dizolva lent in gura 1 comprimat la 1-2 ore. Nu se vor depasi dozele prescrise. ))) Contraindicatii Hipersensibilitate confirmata la componente. Comprimatele cu aroma de miere si lamaie pot genera, in unele cazuri, fenilcetonurie )))Masuri de precautie Dupa o perioada scurta de tratament fara rezultate apreciabile se consulta medicul. in caz de sarcina si la copii sub 6 ani, produsul se va administra in caz de necesitate si sub stricta supraveghere medicala. Daca apar fenomene de sensibilizare sau iritative locale se intrerupe tratamentul si se instituie o noua terapie. Rar se pot produce dereglari gastrointestinale.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente