CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Rhinaaxia, aerosol
Compozitie - Rhinaaxia, aerosol
Flacon a 13 ml continand: sarea de magneziu a acidului N-acetyl-aspartyl-glutamic 60 mg, conservant – clorura de benzalconiu 0,1 mg si excipienti q.s. ad. 1 ml (flac. a 13 ml prevazut cu dispozitive de dozare).

Actiune terapeutica - Rhinaaxia, aerosol
Proprietatile antialergice ale solutiei nazale de Rhinaaxia sunt atribuite celor doua efecte farmacologice: inhibarea degranularii mastocitelor din mucoasa nazala care induc eliberarea mediatorilor chimici responsabili pentru simptomele alergiei; inhibarea activitatii complementului care amplifica efectele inflamatorii si elibereaza histamina.

Indicatii - Rhinaaxia, aerosol
Rinite alergice sezoniere si perene.

Doze si mod de administrare - Rhinaaxia, aerosol
Doua pulverizari in fiecare nara de 3-4 ori pe zi. La prima deschidere a flaconului este recomandabil sa se pulverizeze de cateva ori in aer, pentru a se obtine un jet complet. Efectul terapeutic se manifesta de obicei dupa cateva zile de administrare. Se recomanda ca tratamentul sa fie inceput la aparitia primelor simptome si sa se continue pe toata perioada de expunere la alergen.

Masuri de precautie - Rhinaaxia, aerosol
Interactiuni: nu sunt cunoscute. Supradozare: in caz de supradozare accidentala sau voluntara, nu se vor lua masuri speciale, substanta activa avand o marja inalta de siguranta, fiind metabolizata si excretata rapid.

Reactii adverse - Rhinaaxia, aerosol
Rhinaaxia este in general bine tolerata. Nu s-au observat reactii adverse sistemice. In timpul aplicarii poate aparea o iritatie usoara si trecatoare a mucoasei nazale. Aceasta nu afecteaza insa succesul terapiei. Administrarea produsului in primele 3 luni de sarcina se va face cu prudenta.

Flacon a 13 ml continand: sarea de magneziu a acidului N-acetyl-aspartyl-glutamic 60 mg, conservant – clorura de benzalconiu 0,1 mg si excipienti q.s. ad. 1 ml (flac. a 13 ml prevazut cu dispozitive de dozare). Proprietatile antialergice ale solutiei nazale de Rhinaaxia sunt atribuite celor doua efecte farmacologice: inhibarea degranularii mastocitelor din mucoasa nazala care induc eliberarea mediatorilor chimici responsabili pentru simptomele alergiei; inhibarea activitatii complementului care amplifica efectele inflamatorii si elibereaza histamina. Rinite alergice sezoniere si perene. )))Doze si mod de administrare Doua pulverizari in fiecare nara de 3-4 ori pe zi. La prima deschidere a flaconului este recomandabil sa se pulverizeze de cateva ori in aer, pentru a se obtine un jet complet. Efectul terapeutic se manifesta de obicei dupa cateva zile de administrare. Se recomanda ca tratamentul sa fie inceput la aparitia primelor simptome si sa se continue pe toata perioada de expunere la alergen. )))Masuri de precautie Interactiuni: nu sunt cunoscute. Supradozare: in caz de supradozare accidentala sau voluntara, nu se vor lua masuri speciale, substanta activa avand o marja inalta de siguranta, fiind metabolizata si excretata rapid. Rhinaaxia este in general bine tolerata. Nu s-au observat reactii adverse sistemice. In timpul aplicarii poate aparea o iritatie usoara si trecatoare a mucoasei nazale. Aceasta nu afecteaza insa succesul terapiei. Administrarea produsului in primele 3 luni de sarcina se va face cu prudenta.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente