CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Rheumafen sr 100, capsule




Compozitie - Rheumafen sr 100, capsule
Capsule continand 100 mg diclofenac sodic (granule cu disociere lenta) (cutie cu 10 buc.). Rheumafen.

Actiune terapeutica - Rheumafen sr 100, capsule
Rheumafen SR are doua proprietati importante: este un puternic antireumatic si un antiinflamator datorita diclofenacului, care este substanta activa a preparatului. Substanta activa este eliberata gradat datorita proprietatilor farmacocinetice ale Rheumafen SR, ceea ce permite un efect terapeutic prelungit fara perioade cu nivele sub- sau supraterapeutice.

Indicatii - Rheumafen sr 100, capsule
Reumatisme inflamatorii si degenerative: artroze, spondilartroza, spondilita ankilopoietica, poliartrita reumatoida, reumatisme abarticulare; inflamatii dureroase postoperatorii sau posttraumatice; afectiuni inflamatorii dureroase ginecologice si tratamentul dismenoreei primare.

Doze si mod de administrare - Rheumafen sr 100, capsule
In afara unor prescriptii medicale speciale, Rheumafen SR este administrat in doza unica zilnica de o capsula. In cazuri severe se poate administra o capsula la 12 ore interval.

Contraindicatii - Rheumafen sr 100, capsule
Ca orice antiinflamator nesteroidian, Rheumafen SR este contraindicat in ulcerul gastro-duodenal. Este preferabil, conform conceptiilor actuale, de a nu fi folosit in timpul sarcinii si al lactatiei.

Reactii adverse - Rheumafen sr 100, capsule
Datorita eliberarii gradate a substantei active, incidenta efectelor secundare este mult diminuata. Astfel, greata, diareea, cefaleea, senzatia de ameteala care pot aparea in timpul tratamentului sunt tranzitorii si de mica intensitate.

Capsule continand 100 mg diclofenac sodic (granule cu disociere lenta) (cutie cu 10 buc.). Rheumafen. Rheumafen SR are doua proprietati importante: este un puternic antireumatic si un antiinflamator datorita diclofenacului, care este substanta activa a preparatului. Substanta activa este eliberata gradat datorita proprietatilor farmacocinetice ale Rheumafen SR, ceea ce permite un efect terapeutic prelungit fara perioade cu nivele sub- sau supraterapeutice. Reumatisme inflamatorii si degenerative: artroze, spondilartroza, spondilita ankilopoietica, poliartrita reumatoida, reumatisme abarticulare; inflamatii dureroase postoperatorii sau posttraumatice; afectiuni inflamatorii dureroase ginecologice si tratamentul dismenoreei primare. )))Doze si mod de administrare In afara unor prescriptii medicale speciale, Rheumafen SR este administrat in doza unica zilnica de o capsula. In cazuri severe se poate administra o capsula la 12 ore interval. )))Contraindicatii Ca orice antiinflamator nesteroidian, Rheumafen SR este contraindicat in ulcerul gastro-duodenal. Este preferabil, conform conceptiilor actuale, de a nu fi folosit in timpul sarcinii si al lactatiei. Datorita eliberarii gradate a substantei active, incidenta efectelor secundare este mult diminuata. Astfel, greata, diareea, cefaleea, senzatia de ameteala care pot aparea in timpul tratamentului sunt tranzitorii si de mica intensitate.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente