CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Rhamnolax, comprimate
Compozitie - Rhamnolax, comprimate
Rhamnus frangula, Cichorium intybus, Aetheroleum Foeniculi. Forma de prezentare: produs natural ce contine un amestec de plante medicinale si ulei esential, conditionat sub forma de comprimate. Flacon cu 40 comprimate.

Actiune terapeutica - Rhamnolax, comprimate
Principiile active vegetale din compozitia produsului actioneaza la nivelul tubului digestiv, favorizand digestia si stimuland evacuarea. In functie de doza, produsul este laxativ sau purgativ. In caz de constipatie cu balonari si dureri abdominale, produsul are actiune calmanta si carminativa.

Indicatii - Rhamnolax, comprimate
Constipatie acuta, constipatie cronica.

Doze si mod de administrare - Rhamnolax, comprimate
Intern: ca laxativ, 2-3 comprimate seara, la culcare, in doza unica, sau 2 comprimate de 2 ori pe zi, timp de 14 zile; ca purgativ, 4-5 comprimate seara, in doza unica, 2-3 zile, dupa care se continua cu 3 comprimate pe zi, pana la 14 zile.

Reactii adverse - Rhamnolax, comprimate
Administrarea prelungita, fara pauze a produsului duce la scaderea activitatii terapeutice, datorita instalarii obisnuintei.

Contraindicatii - Rhamnolax, comprimate
Sarcina, lauze care alapteaza, hemoroizi, abdomen acut.

Rhamnus frangula, Cichorium intybus, Aetheroleum Foeniculi. Forma de prezentare: produs natural ce contine un amestec de plante medicinale si ulei esential, conditionat sub forma de comprimate. Flacon cu 40 comprimate. Principiile active vegetale din compozitia produsului actioneaza la nivelul tubului digestiv, favorizand digestia si stimuland evacuarea. In functie de doza, produsul este laxativ sau purgativ. In caz de constipatie cu balonari si dureri abdominale, produsul are actiune calmanta si carminativa. Constipatie acuta, constipatie cronica. )))Doze si mod de administrare Intern: ca laxativ, 2-3 comprimate seara, la culcare, in doza unica, sau 2 comprimate de 2 ori pe zi, timp de 14 zile; ca purgativ, 4-5 comprimate seara, in doza unica, 2-3 zile, dupa care se continua cu 3 comprimate pe zi, pana la 14 zile. Administrarea prelungita, fara pauze a produsului duce la scaderea activitatii terapeutice, datorita instalarii obisnuintei. )))Contraindicatii Sarcina, lauze care alapteaza, hemoroizi, abdomen acut.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente