CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Reyataz, capsule




Forma de prezentare - Reyataz, capsule
Capsule 150 mg, 200 mg; ct. × 10 blist. × 6 cps.; ct. × 1 fl. × 60 cps.

Indicatii - Reyataz, capsule
Tratamentul infectiei cu virusul imunodeficientei umane dobandite (HIV-1), la adulti experimentati in tratamentul antiretroviral, in combinatie cu alte medicamente antiretrovirale.

Dozaj si mod de administrare - Reyataz, capsule
Terapia trebuie initiata de catre un medic cu experienta in tratamentul infectiei HIV. Adulti: oral, 300 mg atazanavir o data pe zi administrat cu ritona-vir 100 mg o data pe zi, cu alimente. Daca atazanavir si ritonavir sunt administrate concomitent cu didanosine, se recomanda ca didanosina sa fie luata la 2 ore dupa ce atazanavir cu ritonavir au fost inghitite cu alimente. Capsulele se inghit intregi. Pulberea orala este disponibila pentru pacientii care sunt incapabili sa inghita capsule.

Contraindicatii - Reyataz, capsule
Hipersensibilitate. Pacienti cu insuficienta hepatica moderata - severa. Asocierea atazanavir cu ritonavir nu trebuie folosita in combinatie cu rifampicina, simvastatina, astemizol, terfenadina, cisaprida, pimozida, chinidina, bepridil si alcaloizi din ergot, in special ergotamina, dihidroergotamina, ergometrina, metilergometrina. Nu se utilizeaza in combinatie cu produse continand sunatoare (Hypericum perforatum).

Atentionari - Reyataz, capsule
IH, tulburari de conducere A-V, hemofilie A si B, soferi.

Reactii adverse - Reyataz, capsule
Foarte frecvente: icter. Frecvente: lipodistrofie, cefalee, insomnie, simptome neurologice periferice, icter scleral, durere abdominala, diaree, dispepsie, greata, varsaturi, astenie, rash."

)))Forma de prezentare Capsule 150 mg, 200 mg; ct. × 10 blist. × 6 cps.; ct. × 1 fl. × 60 cps. Tratamentul infectiei cu virusul imunodeficientei umane dobandite (HIV-1), la adulti experimentati in tratamentul antiretroviral, in combinatie cu alte medicamente antiretrovirale. )))Dozaj si mod de administrare Terapia trebuie initiata de catre un medic cu experienta in tratamentul infectiei HIV. Adulti: oral, 300 mg atazanavir o data pe zi administrat cu ritona-vir 100 mg o data pe zi, cu alimente. Daca atazanavir si ritonavir sunt administrate concomitent cu didanosine, se recomanda ca didanosina sa fie luata la 2 ore dupa ce atazanavir cu ritonavir au fost inghitite cu alimente. Capsulele se inghit intregi. Pulberea orala este disponibila pentru pacientii care sunt incapabili sa inghita capsule. )))Contraindicatii Hipersensibilitate. Pacienti cu insuficienta hepatica moderata - severa. Asocierea atazanavir cu ritonavir nu trebuie folosita in combinatie cu rifampicina, simvastatina, astemizol, terfenadina, cisaprida, pimozida, chinidina, bepridil si alcaloizi din ergot, in special ergotamina, dihidroergotamina, ergometrina, metilergometrina. Nu se utilizeaza in combinatie cu produse continand sunatoare (Hypericum perforatum). )))Atentionari IH, tulburari de conducere A-V, hemofilie A si B, soferi. Foarte frecvente: icter. Frecvente: lipodistrofie, cefalee, insomnie, simptome neurologice periferice, icter scleral, durere abdominala, diaree, dispepsie, greata, varsaturi, astenie, rash."
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente