CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Rev eyes
Actiune terapeutica - Rev eyes
Blocant alfa adrenergic Produce mioza prin blocarea receptorilor alfa-adrenergici ai musculaturii dilatatoare a irisului. Fara actiune semnificativa asupra contractiei muschiului ciliar; nu se inregistreaza modificari de profunzime a camerei anterioare sau a grosimii cristalinului. Nu modifica presiunea intraoculara. Rata constrictiei pupilare poate fi usor scazuta la persoanele cu iris mai pigmentat decat la cele cu iris albastru sau verde.

Indicatii - Rev eyes
Inverseaza midriaza indusa in scop diagnostic de agenti adrenergici (fenilefrina) sau parasimpatolitici (tropicamida).

Doze si mod de administrare - Rev eyes
Solutie oftalmica: reducerea midriazei: 2 pic urmate la 5min de alte 2 pic aplicate in sacul conjunctival, dupa examenul oftalmologic.

Contraindicatii - Rev eyes
Irite acute sau alte afectiuni in care nu e indicata mioza. Reducerea presiunii intraoculare sau tratamentul glaucomului cu unghi deschis.

Masuri de precautie - Rev eyes
Utilizati cu precautie in timpul lactatiei. Siguranta si eficacitatea utilizarii la copii nu au fost demonstrate. Poate cauza dificultati de adaptare la intuneric si poate determina ingustarea campului vizual. Adminstrati cel mult o data/saptamana. Pentru prepararea solutiei, adaugati solventul peste pulbere, si atasati dizpozitivul de aplicare. Agitati solutia cateva minute pentru dizolvarea completa. Solutia preparata se pastreaza la temperatura camerei timp de 21 de zile. Daca nu este clara si incolora, aruncati solutia. Observatii pentru pacient – familie: folosit pentru reducerea midriazei. Poate produce senzatie de arsura la instilare. Precautii de folosire: poate produce dificultate la adaptarea la intuneric si ingustarea campului vizual. Anuntati aparitia altor efecte adverse. Evaluarea si controlul terapiei Investigati alte afectiuni ce ar putea interfera cu tratamentul, cum ar fi eventuale hipersensibilitati la blocante alfa-adrenergice. Observati culoarea ochilor. Actiunea medicamentului e redusa la persoanele cu iris inchis la culoare.

Reactii adverse - Rev eyes
Oftalmologic: iritatie conjunctivala ce poate dura pana la 20 min dupa adm, senzatie de arsura, eritem / edem palpebral, chemosis, edem cornean, keratita punctiforma, fotofobie, lacrimatie si tulburarea vederii, xeroftalmie. Altele: cefalee.

Blocant alfa adrenergic Produce mioza prin blocarea receptorilor alfa-adrenergici ai musculaturii dilatatoare a irisului. Fara actiune semnificativa asupra contractiei muschiului ciliar; nu se inregistreaza modificari de profunzime a camerei anterioare sau a grosimii cristalinului. Nu modifica presiunea intraoculara. Rata constrictiei pupilare poate fi usor scazuta la persoanele cu iris mai pigmentat decat la cele cu iris albastru sau verde. Inverseaza midriaza indusa in scop diagnostic de agenti adrenergici (fenilefrina) sau parasimpatolitici (tropicamida). )))Doze si mod de administrare Solutie oftalmica: reducerea midriazei: 2 pic urmate la 5min de alte 2 pic aplicate in sacul conjunctival, dupa examenul oftalmologic. )))Contraindicatii Irite acute sau alte afectiuni in care nu e indicata mioza. Reducerea presiunii intraoculare sau tratamentul glaucomului cu unghi deschis. )))Masuri de precautie Utilizati cu precautie in timpul lactatiei. Siguranta si eficacitatea utilizarii la copii nu au fost demonstrate. Poate cauza dificultati de adaptare la intuneric si poate determina ingustarea campului vizual. Adminstrati cel mult o data/saptamana. Pentru prepararea solutiei, adaugati solventul peste pulbere, si atasati dizpozitivul de aplicare. Agitati solutia cateva minute pentru dizolvarea completa. Solutia preparata se pastreaza la temperatura camerei timp de 21 de zile. Daca nu este clara si incolora, aruncati solutia. Observatii pentru pacient – familie: folosit pentru reducerea midriazei. Poate produce senzatie de arsura la instilare. Precautii de folosire: poate produce dificultate la adaptarea la intuneric si ingustarea campului vizual. Anuntati aparitia altor efecte adverse. Evaluarea si controlul terapiei Investigati alte afectiuni ce ar putea interfera cu tratamentul, cum ar fi eventuale hipersensibilitati la blocante alfa-adrenergice. Observati culoarea ochilor. Actiunea medicamentului e redusa la persoanele cu iris inchis la culoare. Oftalmologic: iritatie conjunctivala ce poate dura pana la 20 min dupa adm, senzatie de arsura, eritem / edem palpebral, chemosis, edem cornean, keratita punctiforma, fotofobie, lacrimatie si tulburarea vederii, xeroftalmie. Altele: cefalee.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente