CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Reactivi biologici de diagnostic imunologic, trusa cu reactivi monoclonali pentru grupaj sanguin ab0 rhd
Compozitie - Reactivi biologici de diagnostic imunologic, trusa cu reactivi monoclonali pentru grupaj sanguin ab0 rhd
Reactivii monoclonali pentru grupaj sanguin AB0-RhD contin anticorpi monoclonali aglutinanti din clasa IgM produsi in vitro de hibridoame murine (Anti- A, -B, -AB) sau celule limfoblastoide umane (Anti- Rhd). Trusa contine urmatorii reactivi: 1 10 ml Anti-A (colorat albastru); 1 10 ml Anti-B (colorat galben); 1 10 ml Anti-AB (incolor); 1 10 ml Anti-RhD (incolor); 1 10 ml Martor RhD (incolor). Se livreaza si reactivi separati. Prezervant: Azida de sodiu 0,1%.

Actiune terapeutica - Reactivi biologici de diagnostic imunologic, trusa cu reactivi monoclonali pentru grupaj sanguin ab0 rhd
La contactul cu antigenele specifice prezente pe suprafata eritrocitelor umane produc reactii de aglutinare rapida vizibila macroscopic.

Indicatii - Reactivi biologici de diagnostic imunologic, trusa cu reactivi monoclonali pentru grupaj sanguin ab0 rhd
Se utilizeaza in imunohematologia eritrocitara, la donatorii de sange si la primitori, in scopul prevenirii accidentelor transfuzionale si a celor de aloimunizare feto-materna.

Doze si mod de administrare - Reactivi biologici de diagnostic imunologic, trusa cu reactivi monoclonali pentru grupaj sanguin ab0 rhd
In vitro, ca reactivi aglutinanti in mediu salin, pe placa sau in tuburi, la temperatura de 20C - 22C. Conditii de pastrare: la +4C. Termen de valabilitate: 1 an, data este inscrisa pe flacon."

Reactivii monoclonali pentru grupaj sanguin AB0-RhD contin anticorpi monoclonali aglutinanti din clasa IgM produsi in vitro de hibridoame murine (Anti- A, -B, -AB) sau celule limfoblastoide umane (Anti- Rhd). Trusa contine urmatorii reactivi: 1 10 ml Anti-A (colorat albastru); 1 10 ml Anti-B (colorat galben); 1 10 ml Anti-AB (incolor); 1 10 ml Anti-RhD (incolor); 1 10 ml Martor RhD (incolor). Se livreaza si reactivi separati. Prezervant: Azida de sodiu 0,1%. La contactul cu antigenele specifice prezente pe suprafata eritrocitelor umane produc reactii de aglutinare rapida vizibila macroscopic. Se utilizeaza in imunohematologia eritrocitara, la donatorii de sange si la primitori, in scopul prevenirii accidentelor transfuzionale si a celor de aloimunizare feto-materna. )))Doze si mod de administrare In vitro, ca reactivi aglutinanti in mediu salin, pe placa sau in tuburi, la temperatura de 20C - 22C. Conditii de pastrare: la +4C. Termen de valabilitate: 1 an, data este inscrisa pe flacon."
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente