CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Pulmex baby, unguent
Compozitie - Pulmex baby, unguent
Pomada. Principii active: Balsam de Peru artificial 60 mg, Eter de eucalipt 50 mg, Eter de rosmarin 50 mg, Vanilina, excipienti ad 1 g.

Actiune terapeutica - Pulmex baby, unguent
Principiile active continute de Pulmex-Baby exercita efecte decongestive, expectorante si antiseptice. Pulmex-Baby-ul nu irita pielea sanatoasa, nu lasa depozite grase si nu pateaza imbracamintea.

Indicatii - Pulmex baby, unguent
Ca adjuvant in tratamentul bolilor tractului respirator: bronsite, guturai, raceli, tuse.

Doze si mod de administrare - Pulmex baby, unguent
Se aplica o cantitate mica de pomada la nivelul partii superioare a toracelui (piept si spate), de-a lungul liniei mediane. Se maseaza usor pana la penetrarea completa a pielii, apoi se acopera cu o flanela uscata si calda. Copii peste 6 luni: 2 aplicatii pe zi.

Contraindicatii - Pulmex baby, unguent
Hipersensibilitate la unul din componenti. Istoric de convulsii.

Masuri de precautie - Pulmex baby, unguent
Pulmex-Baby nu trebuie utilizat la copii sub 6 luni. Se contraindica aplicarea Pulmex-Baby-ului pe mucoase (nas sau gura, in special) si pe leziuni cutanate. in caz de contact cu Pulmex-Baby, mucoasele si ochii se spala cu apa rece. Sarcina si alaptare: nu exista studii despre tratamentul cu Pulmex-Baby in timpul sarcinii. Intrucat camforul traverseaza bariera placentara, se recomanda ca Pulmex-Baby sa nu fie utilizat in cursul sarcinii. Ca masura de precautie, in absenta datelor despre trecerea substantelor active ale Pulmex-Baby in laptele matern, se recomanda sa nu se administreze in timpul perioadei de alaptare.

Reactii adverse - Pulmex baby, unguent
Au fost raportate cazuri de sensibilizare cutanata secundara folosirii balsamului de Peru.

Pomada. Principii active: Balsam de Peru artificial 60 mg, Eter de eucalipt 50 mg, Eter de rosmarin 50 mg, Vanilina, excipienti ad 1 g. Principiile active continute de Pulmex-Baby exercita efecte decongestive, expectorante si antiseptice. Pulmex-Baby-ul nu irita pielea sanatoasa, nu lasa depozite grase si nu pateaza imbracamintea. Ca adjuvant in tratamentul bolilor tractului respirator: bronsite, guturai, raceli, tuse. )))Doze si mod de administrare Se aplica o cantitate mica de pomada la nivelul partii superioare a toracelui (piept si spate), de-a lungul liniei mediane. Se maseaza usor pana la penetrarea completa a pielii, apoi se acopera cu o flanela uscata si calda. Copii peste 6 luni: 2 aplicatii pe zi. )))Contraindicatii Hipersensibilitate la unul din componenti. Istoric de convulsii. )))Masuri de precautie Pulmex-Baby nu trebuie utilizat la copii sub 6 luni. Se contraindica aplicarea Pulmex-Baby-ului pe mucoase (nas sau gura, in special) si pe leziuni cutanate. in caz de contact cu Pulmex-Baby, mucoasele si ochii se spala cu apa rece. Sarcina si alaptare: nu exista studii despre tratamentul cu Pulmex-Baby in timpul sarcinii. Intrucat camforul traverseaza bariera placentara, se recomanda ca Pulmex-Baby sa nu fie utilizat in cursul sarcinii. Ca masura de precautie, in absenta datelor despre trecerea substantelor active ale Pulmex-Baby in laptele matern, se recomanda sa nu se administreze in timpul perioadei de alaptare. Au fost raportate cazuri de sensibilizare cutanata secundara folosirii balsamului de Peru.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente