CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Protamine choay, solutie injectabila
Compozitie - Protamine choay, solutie injectabila
Flacon multidoza cu 10 ml. Valabilitate: nu utilizati dupa data limita inscriptionata pe ambalaj. Solutie 1000 VAH/ml injectabila i.v., solutie injectabila

Indicatii - Protamine choay, solutie injectabila
Neutralizeaza instantaneu actiunea anticoagulanta a Heparinei standard si a Fraxiparinei.

Doze si mod de administrare - Protamine choay, solutie injectabila
1 ml neutralizeaza exact 1000 unitati de heparina standard, iar 0,6 ml (625 UAH) neutralizeaza aproximativ 0,1 ml (950 UI Axa) de Fraxiparine. Se va tine seama de heparinemia constatata numai pentru calculul dozei de sulfat de protamina ce urmeaza a fi injectata. Se administreaza i.v. lent.

Reactii adverse - Protamine choay, solutie injectabila
Persistenta hemoragiei dupa administrarea de protamina, prin supradozarea protaminei. Au fost raportate cazuri de hipotensiune si de bradicardie consecutive utilizarii protaminei.

Masuri de precautie - Protamine choay, solutie injectabila
Este recomandabil sa efectuati o determinare a timpului de protrombina, pentru a va asigura ca neutralizarea a fost suficienta; daca nu mai exista heparina in circulatie, acest timp trebuie sa fie normalizat. Supradozare: persistenta sindromului hemoragic.

Flacon multidoza cu 10 ml. Valabilitate: nu utilizati dupa data limita inscriptionata pe ambalaj. Solutie 1000 VAH/ml injectabila i.v., solutie injectabila Neutralizeaza instantaneu actiunea anticoagulanta a Heparinei standard si a Fraxiparinei. )))Doze si mod de administrare 1 ml neutralizeaza exact 1000 unitati de heparina standard, iar 0,6 ml (625 UAH) neutralizeaza aproximativ 0,1 ml (950 UI Axa) de Fraxiparine. Se va tine seama de heparinemia constatata numai pentru calculul dozei de sulfat de protamina ce urmeaza a fi injectata. Se administreaza i.v. lent. Persistenta hemoragiei dupa administrarea de protamina, prin supradozarea protaminei. Au fost raportate cazuri de hipotensiune si de bradicardie consecutive utilizarii protaminei. )))Masuri de precautie Este recomandabil sa efectuati o determinare a timpului de protrombina, pentru a va asigura ca neutralizarea a fost suficienta; daca nu mai exista heparina in circulatie, acest timp trebuie sa fie normalizat. Supradozare: persistenta sindromului hemoragic.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente