CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Prostatofort (formula cu inalta eficienta pentru barbati) solutie injectabila




Compozitie - Prostatofort (formula cu inalta eficienta pentru barbati) solutie injectabila
Extract de Pygeum Africanum 40 mg, Ulei de samanta de dovleac 250 mg, Extract de Saw Palmetto lipid 160 mg, Acid L-Glutamic 100 mg, Zinc (gluconat) 15 mg, L-Alanina 50 mg, Vitamina E 30 IU, Glicina 100 mg, Beta Sitosterol 25 mg

Actiune terapeutica - Prostatofort (formula cu inalta eficienta pentru barbati) solutie injectabila
Asocierea sterolilor continuti in extractele vegetale si a -sitosterolului cu zincul, aminoacizii si vitamina E asigura o functionare optima a prostatei, prin scaderea concentratiei de dihidrotestosteron DHT. Inhiba multiplicarea celulara si are ca rezultat scaderea volumului prostatic si simptomatologiei asociate. Sterolii si triterpenele continute in Pygeum Africanum au actiune antiinflamatoare; de asemenea, aceasta planta este un excelent antibiotic natural. Saw Palmetto reduce inflamatia, durerea si volumul rezidual; imbunatateste functia testiculelor. Zincul impreuna cu vitamina E au un important rol in prevenirea cancerului de prostata.

Indicatii - Prostatofort (formula cu inalta eficienta pentru barbati) solutie injectabila
Hipertrofia prostatica benigna; pentru reducerea manifestarilor functionale neplacute ale adenomului de prostata (poliurie, disurie); prostatite bacteriene si nebacteriene. Rezultate favorabile in fazele incipiente ale cancerului de prostata. Recomandat, in scop profilactic, barbatilor dupa varsta de 40 de ani.

Doze si mod de administrare - Prostatofort (formula cu inalta eficienta pentru barbati) solutie injectabila
Barbati adulti: o capsula pe zi, minimum 45 de zile, de preferinta 120 de zile, sau dupa sfatul medicului.

Contraindicatii si reactii adverse - Prostatofort (formula cu inalta eficienta pentru barbati) solutie injectabila
Nu exista pentru doza prescrisa.

Masuri de precautie - Prostatofort (formula cu inalta eficienta pentru barbati) solutie injectabila
A nu se depasi doza stabilita. Luat inainte de masa, poate da sughit. Nu se consuma alcool pe perioada tratamentului. A se feri de accesul copiilor!

Reactii adverse - Prostatofort (formula cu inalta eficienta pentru barbati) solutie injectabila
Creste libidoul. Conditii de pastrare: Se pastreaza bine inchis, la loc racoros, ferit de lumina si umiditate.

Extract de Pygeum Africanum 40 mg, Ulei de samanta de dovleac 250 mg, Extract de Saw Palmetto lipid 160 mg, Acid L-Glutamic 100 mg, Zinc (gluconat) 15 mg, L-Alanina 50 mg, Vitamina E 30 IU, Glicina 100 mg, Beta Sitosterol 25 mg Asocierea sterolilor continuti in extractele vegetale si a -sitosterolului cu zincul, aminoacizii si vitamina E asigura o functionare optima a prostatei, prin scaderea concentratiei de dihidrotestosteron DHT. Inhiba multiplicarea celulara si are ca rezultat scaderea volumului prostatic si simptomatologiei asociate. Sterolii si triterpenele continute in Pygeum Africanum au actiune antiinflamatoare; de asemenea, aceasta planta este un excelent antibiotic natural. Saw Palmetto reduce inflamatia, durerea si volumul rezidual; imbunatateste functia testiculelor. Zincul impreuna cu vitamina E au un important rol in prevenirea cancerului de prostata. Hipertrofia prostatica benigna; pentru reducerea manifestarilor functionale neplacute ale adenomului de prostata (poliurie, disurie); prostatite bacteriene si nebacteriene. Rezultate favorabile in fazele incipiente ale cancerului de prostata. Recomandat, in scop profilactic, barbatilor dupa varsta de 40 de ani. )))Doze si mod de administrare Barbati adulti: o capsula pe zi, minimum 45 de zile, de preferinta 120 de zile, sau dupa sfatul medicului. si reactii adverse Nu exista pentru doza prescrisa. )))Masuri de precautie A nu se depasi doza stabilita. Luat inainte de masa, poate da sughit. Nu se consuma alcool pe perioada tratamentului. A se feri de accesul copiilor! Creste libidoul. Conditii de pastrare: Se pastreaza bine inchis, la loc racoros, ferit de lumina si umiditate.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente