CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Propolets
PROPOLETS CU VITAMINA C - Propolets


Compozitie: - Propolets
O pastila contine extract de propolis - 35 mg, Vitamina C - 20 mg si excipienti: zahar, sirop de amidon, acid citric ulei de lamaie.

Indicatii: - Propolets
Propolisul are un efect calmant asupra mucoasei bucale si a celei faringiene. Flavonoidele si fenolii existenti in propolis actioneaza ca antioxidanti si intaresc imunitatea organismului.

PROPOLETS FARA ZAHAR - Propolets


Compozitie: - Propolets
O pastila contine extract de propolis - 35 mg, Vitamina C - 20 mg si excipienti: izomalt, acid citric, ulei de lamaie, acesulfam K, aspartam.

Indicatii: - Propolets
Contine aspartam, care este o sursa de fenilalanina. Propolisul are efect calmant asupra mucoasei bucale si a celei faringiene.

PROPOLETS CU MACES - Propolets


Compozitie - Propolets
O pastila contine extract de propolis - 35 mg, Vitamina C - 20 mg, extract uscat de maces - 17, 5 mg, extract uscat de zmeura 17,5 mg si excipienti: zahr, sirop de amidon, acid citric, mentol, azorubinam, aroma de zmeura. Propolisul are efect calmant asupra mucoasei bucale si a celei faringiene. Flavonoidele si fenolii existenti in propolis actioneaza ca antioxidanti si intaresc imunitatea organismului. Macesul este o sursa naturala de Vitamina C usor absorbabila.

Indicatii - Propolets
Fructele de maces calmeaza iritatiile mucoasei bucale si faringiene. Siropul de zmeura are actiune sudorifica si intareste imunitatea organismului. Pastile cu propolis, maces si sirop de zmeura. Pentru gat si iritatii ale mucoasei bucale. Flavonoidele si fenolii existenti in propolis actioneaza ca antioxidanti si intaresc imunitatea organismului.

Recomandari - Propolets
"Propolets se recomanda cu precadere: - pentru calmarea iritatiilor mucoaselor cavitatii bucale si gatului; - in stari de rezistenta redusa a organismului; - pe perioada riscului marit de aparitie a racelii.

Administrare: - Propolets
A se administra pana la 5 pastile pe zi. Pastila nu trebuie inghitita ci lasata in cavitatea bucala pana la dizolvarea completa, astfel incat substantele active eliberate sa actioneze cat mai mult timp asupra mucoaselor cavitatii bucale si gatului.

Prezentare: - Propolets
16 pastile

Producator: - Propolets
Nepentes"

)))PROPOLETS CU VITAMINA C : O pastila contine extract de propolis - 35 mg, Vitamina C - 20 mg si excipienti: zahar, sirop de amidon, acid citric ulei de lamaie. : Propolisul are un efect calmant asupra mucoasei bucale si a celei faringiene. Flavonoidele si fenolii existenti in propolis actioneaza ca antioxidanti si intaresc imunitatea organismului. )))PROPOLETS FARA ZAHAR : O pastila contine extract de propolis - 35 mg, Vitamina C - 20 mg si excipienti: izomalt, acid citric, ulei de lamaie, acesulfam K, aspartam. : Contine aspartam, care este o sursa de fenilalanina. Propolisul are efect calmant asupra mucoasei bucale si a celei faringiene. )))PROPOLETS CU MACES O pastila contine extract de propolis - 35 mg, Vitamina C - 20 mg, extract uscat de maces - 17, 5 mg, extract uscat de zmeura 17,5 mg si excipienti: zahr, sirop de amidon, acid citric, mentol, azorubinam, aroma de zmeura. Propolisul are efect calmant asupra mucoasei bucale si a celei faringiene. Flavonoidele si fenolii existenti in propolis actioneaza ca antioxidanti si intaresc imunitatea organismului. Macesul este o sursa naturala de Vitamina C usor absorbabila. Fructele de maces calmeaza iritatiile mucoasei bucale si faringiene. Siropul de zmeura are actiune sudorifica si intareste imunitatea organismului. Pastile cu propolis, maces si sirop de zmeura. Pentru gat si iritatii ale mucoasei bucale. Flavonoidele si fenolii existenti in propolis actioneaza ca antioxidanti si intaresc imunitatea organismului. )))Recomandari"Propolets se recomanda cu precadere: - pentru calmarea iritatiilor mucoaselor cavitatii bucale si gatului; - in stari de rezistenta redusa a organismului; - pe perioada riscului marit de aparitie a racelii. )))Administrare: A se administra pana la 5 pastile pe zi. Pastila nu trebuie inghitita ci lasata in cavitatea bucala pana la dizolvarea completa, astfel incat substantele active eliberate sa actioneze cat mai mult timp asupra mucoaselor cavitatii bucale si gatului. )))Prezentare: 16 pastile )))Producator: Nepentes"
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente