CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Propifenazona, supozitoare
Compozitie - Propifenazona, supozitoare
Supozitoare continand 0,1 g, 0,2 g si 0,3 g propyphenazona si excipienti. Supozitoare continand 0,1 g, 0,2 g si 0,3 g propyphenazona si excipienti (cutie cu 6 buc.).

Actiune terapeutica - Propifenazona, supozitoare
Antipiretic prin mecanism central, analgezic; produsul are actiune antiinflamatoare redusa.

Indicatii - Propifenazona, supozitoare
Febra, dureri usoare si medii (cefalee, nevralgii dentare, sciatica, dismenoree etc.).

Doze si mod de administrare - Propifenazona, supozitoare
Intrarectal, sugari: 1 supozitor (100 mg) de 2 ori pe zi; copii mici: 1 supozitor (100 mg) de 3 ori pe zi; copii peste 6 ani: 1 supozitor (200 mg) de 3 ori pe zi; adolescenti si adulti: 1 supozitor (300 mg) de 3-4 ori pe zi.

Reactii adverse - Propifenazona, supozitoare
Pot aparea reactii alergice. Atentie! Nu se va administra in primul trimestru si ultimele 3 saptamani de sarcina. Produsul potenteaza actiunea anticoagulantelor de tipul dicumarolului, precum si a fenilbutazonei.

Supozitoare continand 0,1 g, 0,2 g si 0,3 g propyphenazona si excipienti. Supozitoare continand 0,1 g, 0,2 g si 0,3 g propyphenazona si excipienti (cutie cu 6 buc.). Antipiretic prin mecanism central, analgezic; produsul are actiune antiinflamatoare redusa. Febra, dureri usoare si medii (cefalee, nevralgii dentare, sciatica, dismenoree etc.). )))Doze si mod de administrare Intrarectal, sugari: 1 supozitor (100 mg) de 2 ori pe zi; copii mici: 1 supozitor (100 mg) de 3 ori pe zi; copii peste 6 ani: 1 supozitor (200 mg) de 3 ori pe zi; adolescenti si adulti: 1 supozitor (300 mg) de 3-4 ori pe zi. Pot aparea reactii alergice. Atentie! Nu se va administra in primul trimestru si ultimele 3 saptamani de sarcina. Produsul potenteaza actiunea anticoagulantelor de tipul dicumarolului, precum si a fenilbutazonei.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente